Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Google service może zamulać jak zainstalujesz cały pakiet. Ja zostaję przy tej wersji.
    Moja Honda
    https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Może kogoś to zainteresuje ale po ostatniej aktualizacji Android Auto i Yanosika (nie wiem którą aktualizacja jest za to odpowiedzialna) komunikaty z Yanosika są odtwarzanie przez system audio, a konkretnie przez głośnik umieszczony na desce.
      Dodam że Yanosika odpalam ze smartfona wraz z AA. Wcześniej komunikaty odpalały się na smartfonie z lekkim jednoczesnym wyciszeniem audio z hondy. (np radia czy odtwarzania muzyki z pendriva)

Comment

• Mam to samo. Telefon sparowany z BT do dzwonienia, a janosik wpierdziela sie w paradę i krzyczy przez BT zamiast przez smartfona. Zmiana opcji w telefonie nie pomaga
        4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
        Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

• Cześć, opiszę moje spostrzeżenia po się cieniu roota przy użyciu honda hack.

Na pierwszy ogień yanosik. Zgodnie z waszymi zaleceniami zainstalowałem wersje 280 i zachowuje się ona różnie, tz. Ustawiłem żeby apka uruchamiają się automatycznie po zapłonie i jest z tym różnie, raz się uruchamia i zostaje innym razem uruchamia się i wraca co ekranu głównego connecta. Nie ma pływające ikony i apke trzeba ręcznie uruchomić - nieszczęście można przypisać przyciski na kierownicy więc spoko. Po za tym apka dziala poprawnie i co najdziwniejsze biorąc po uwagę co pisaliście, po przeliczeniu źródła dźwięku głos yanosik jest bardzo dobrze słyszalny jak słucham radia FM. Nadmienię że nic nie komninowalem z ustawieniami - dziala super - dzięki malina za posty w temacie.

Na drugi Youtube- nie istaluicie googlenservices, Tak jak pisaliście tak mi zamulalo ze nie szło z tego korzystać- porażka

Na trzeci spotify- dziala ale ms problemy, apka często wylatuje - pytanie, która wersje polecacie jako stabilną?

Poza tym bardzo ale to bardzo polecam viper4android, byłem o krok od wymiany przynajmniej dwóch głośników po zabawie z tą apka zupełnie sobie odpuściłem. Szok i niedowierzanie ile może zdziałać aż miło teraz posłuchać muzyki w aucie (,oczywiście w ramach rozsądku....)

BTW, spędziłem 3/4 niedzieli na zabawie, przy próbie podpalenia auta wieczorem pojawiły się kontrolki chyba od wszystkich systemów. Pierwsze co strach, coś zepsułem, na szczęście okazał się to akumulator wydrukowany prawie do zera :-)

Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Nowa wersja HH

Honda Hack 5.0.5

Jun 22, 2019

This update is for Civic & CR-V only.
            Open rear camera by one click.
            Real-time monitoring of battery voltage with voice alarm.
            Seat belt voice alarm.
            Show CPU usage, battery voltage in the status bar.

Comment

• Miałeś aktualizację, u mnie nie widzi nowej wersji?
              Moja Honda

Comment

• Należy wejść w aplikacje online w Honda Hack i pierwsza z góry to aktualizacja, którą trzeba zainstalować.

Comment

• Hehe, faktycznie, dziwne trochę, patrzyłem w opcjach aktualizacji, a tam cisza.
                  Moja Honda

Comment

• A to nie jest przypadkiem jakaś wersja Beta?
                    Pamiętam, że wcześniej twórca w takich lokalizacjach umieszczał wersje Beta.
                    Last edited by PrzeZar; 24-06-2019, 09:41.

Comment

• Na oficjalnej stronie HH jest o tym napisane więc nie beta.

Comment

• To nie jest Beta. 5.05 Działa bez problemu.

Comment

• Jestem świeżo po instalacji honda hack i pytanie do osób korzystających jakie apki warto zainstalować?
                          Yanosik, spootify i newpipe już jest.
                          Ktoś testował ncgo?

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                            Jestem świeżo po instalacji honda hack i pytanie do osób korzystających jakie apki warto zainstalować?
                            Yanosik, spootify i newpipe już jest.
                            Ktoś testował ncgo?
                            Waze, Tunedin

Comment

• Zależy czego potrzebujesz. Ja mam radio TuneIN, Spotify, Torque, Automapę, Yanosika.
                              Moja Honda

Comment

• Waze chętnie przetestuje.
                                A jak sobie radzi automapa, nie zamula?

Comment

Working...
                                X