Google service może zamulać jak zainstalujesz cały pakiet. Ja zostaję przy tej wersji.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Może kogoś to zainteresuje ale po ostatniej aktualizacji Android Auto i Yanosika (nie wiem którą aktualizacja jest za to odpowiedzialna) komunikaty z Yanosika są odtwarzanie przez system audio, a konkretnie przez głośnik umieszczony na desce.
Dodam że Yanosika odpalam ze smartfona wraz z AA. Wcześniej komunikaty odpalały się na smartfonie z lekkim jednoczesnym wyciszeniem audio z hondy. (np radia czy odtwarzania muzyki z pendriva)
Comment
-
Mam to samo. Telefon sparowany z BT do dzwonienia, a janosik wpierdziela sie w paradę i krzyczy przez BT zamiast przez smartfona. Zmiana opcji w telefonie nie pomaga4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Cześć, opiszę moje spostrzeżenia po się cieniu roota przy użyciu honda hack.
Na pierwszy ogień yanosik. Zgodnie z waszymi zaleceniami zainstalowałem wersje 280 i zachowuje się ona różnie, tz. Ustawiłem żeby apka uruchamiają się automatycznie po zapłonie i jest z tym różnie, raz się uruchamia i zostaje innym razem uruchamia się i wraca co ekranu głównego connecta. Nie ma pływające ikony i apke trzeba ręcznie uruchomić - nieszczęście można przypisać przyciski na kierownicy więc spoko. Po za tym apka dziala poprawnie i co najdziwniejsze biorąc po uwagę co pisaliście, po przeliczeniu źródła dźwięku głos yanosik jest bardzo dobrze słyszalny jak słucham radia FM. Nadmienię że nic nie komninowalem z ustawieniami - dziala super - dzięki malina za posty w temacie.
Na drugi Youtube- nie istaluicie googlenservices, Tak jak pisaliście tak mi zamulalo ze nie szło z tego korzystać- porażka
Na trzeci spotify- dziala ale ms problemy, apka często wylatuje - pytanie, która wersje polecacie jako stabilną?
Poza tym bardzo ale to bardzo polecam viper4android, byłem o krok od wymiany przynajmniej dwóch głośników po zabawie z tą apka zupełnie sobie odpuściłem. Szok i niedowierzanie ile może zdziałać aż miło teraz posłuchać muzyki w aucie (,oczywiście w ramach rozsądku....)
BTW, spędziłem 3/4 niedzieli na zabawie, przy próbie podpalenia auta wieczorem pojawiły się kontrolki chyba od wszystkich systemów. Pierwsze co strach, coś zepsułem, na szczęście okazał się to akumulator wydrukowany prawie do zera :-)
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Nowa wersja HH
Honda Hack 5.0.5
Jun 22, 2019
This update is for Civic & CR-V only.
Open rear camera by one click.
Real-time monitoring of battery voltage with voice alarm.
Seat belt voice alarm.
Show CPU usage, battery voltage in the status bar.
Comment
-
Miałeś aktualizację, u mnie nie widzi nowej wersji?
Comment
-
Hehe, faktycznie, dziwne trochę, patrzyłem w opcjach aktualizacji, a tam cisza.
Comment
-
Zamieszczone przez lisu Zobacz postaJestem świeżo po instalacji honda hack i pytanie do osób korzystających jakie apki warto zainstalować?
Yanosik, spootify i newpipe już jest.
Ktoś testował ncgo?
Comment
-
Zależy czego potrzebujesz. Ja mam radio TuneIN, Spotify, Torque, Automapę, Yanosika.
Comment
Comment