Ps. Musisz mieć tylko podłączenie do netu. Albo z komórki albo poprzez router wi-fi, który podlaczysz do gniazda USB.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz postaDzięki. Mimo wszystko będę wdzięczny za informację, kto takimi rzeczami się zajmuje. Wiesz mi, dla mnie to będzie problem.
Pozdrawiam
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz postaDziękuję za informację. Być może znasz kogoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego
Comment
-
Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz postaDziękuję za informację. Być może znasz kogoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego
Comment
-
Panowie, ryję temat i chyba coś przeoczyłem albo poradzić sobie nie umiem.
Yanosik działa, ale nie startuje sam przy włączeniu systemu po zapłonie i co najważniejsze, nie słychać w ogóle komunikatów, a w ustawieniach samego Yanosika nic takiego nie ma :/
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postaPanowie, ryję temat i chyba coś przeoczyłem albo poradzić sobie nie umiem.
Yanosik działa, ale nie startuje sam przy włączeniu systemu po zapłonie i co najważniejsze, nie słychać w ogóle komunikatów, a w ustawieniach samego Yanosika nic takiego nie ma :/
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postawgrałem ostatnią obsługiwaną przez Androida 4. (dokładnie Yanosik 3.4.3.5)
Comment
-
Zamieszczone przez maku123 Zobacz postaTylko że ta ze sklepu Google pokazuje że nie nie występuje dla naszego kraju. Może macie coś sprawdzonego?.
Comment
Comment