Od tego jaki kanał dźwięku masz ustawiony w komunikatach dla aplikacji. Jest kilka opcji kanałów audio. Popróbuj z różnymi, może któryś będzie działał dla automapy
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Czy ktoś po zainstalowaniu Youtube w HH miał komunikat mówiący, że brakuje w moim telefonie Google Play i nic nie mogę zrobić? Czy to bład tłumaczenia i mam zainstalować Google Play na Honda Hack ?
Nie chciałem instalować pakietu Googla żeby nie zamulić systemu.
Czy może problem wynika z tego, że mój telefon to jabłko ?
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postamam zainstalować Google PlayNie chciałem instalować pakietu Googla żeby nie zamulić systemu.
Comment
-
Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz postaLepsza jest allikacja New Pipe.
Comment
-
Nie potrzeba dodatków googla żeby działała nawigacja, wersja na naszego andka w miarę płynnie działająca to wersje od 8 do 9.
Comment
-
Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz postaFaktycznie, New Pipe daje radę, szkoda tylko, że nie ma odtwarzania w tle, ale wszystkiego mieć nie można
Nie ogarnąłem jeszcze Google Maps, nie znalazłem wersji na przestarzałego Andka :P
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaNie potrzeba dodatków googla żeby działała nawigacja, wersja na naszego andka w miarę płynnie działająca to wersje od 8 do 9.
w moim od jakiś 2 tygodni wywala aplikację - nic nie dają przeinstalowania i z tego co widziałem nie jestem sam z takim problemem.
Comment
-
Chwilowo nie mam tej aplikacji, musiał bym sprawdzić.
Comment
-
koledzy jaką macie najnowszą wersję waze którą działa? testuje instalując od najnowszej schodząc w dół z wersjami i jak na razie na większości jest czarny ekran zamiast mapy. Oczywiście wersja online z honda hack działa bez problemu ale chciałem coś nowszego spróbować wrzucić. niby każda nowa naszego androida wspiera bo w wymaganiach ma 4.1
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
Comment