Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Od tego jaki kanał dźwięku masz ustawiony w komunikatach dla aplikacji. Jest kilka opcji kanałów audio. Popróbuj z różnymi, może któryś będzie działał dla automapy

Comment

• Mam wiadomość od twórców honda hack bo spytałem wprost o co biega:

Zależy od kodu programu aplikacji. Niektóre aplikacje używają nietypowych technologii dźwięku, które nie są obsługiwane.
      Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Czy ktoś po zainstalowaniu Youtube w HH miał komunikat mówiący, że brakuje w moim telefonie Google Play i nic nie mogę zrobić? Czy to bład tłumaczenia i mam zainstalować Google Play na Honda Hack ?
        Nie chciałem instalować pakietu Googla żeby nie zamulić systemu.

Czy może problem wynika z tego, że mój telefon to jabłko ?

Comment

• Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
          mam zainstalować Google Play
          Żeby działało oficjalne Youtube to musisz zainstalować, ale
          Nie chciałem instalować pakietu Googla żeby nie zamulić systemu.
          wiec rozwiązanie jest takie, że musisz zainstalować modowaną wersje Youtube, wrzucałem tu gdzieś linka, albo poszukaj w dziale IX gena, tam jest też podany ten link.
          Moja Honda
          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Lepsza jest allikacja New Pipe. Nic nie waży, a oglądasz wszystko jak leci bez mulenia oraz nie potrzebujesz instalować żadnych innych klientów od Google.

Comment

• Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz posta
              Lepsza jest allikacja New Pipe.
              Potwierdzam i również polecam, świetnie się sprawuje i niczego jej nie brakuje.

Comment

• Faktycznie, New Pipe daje radę, szkoda tylko, że nie ma odtwarzania w tle, ale wszystkiego mieć nie można

Nie ogarnąłem jeszcze Google Maps, nie znalazłem wersji na przestarzałego Andka :P

Comment

• No i nie ogarniesz jak nie będzie na pokładzie google play i tych całych menedżerów konta google. Co już diametralnie pogarsza pracę stacji.
                  Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Nie potrzeba dodatków googla żeby działała nawigacja, wersja na naszego andka w miarę płynnie działająca to wersje od 8 do 9.
                    Moja Honda

Comment

• Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
                      Faktycznie, New Pipe daje radę, szkoda tylko, że nie ma odtwarzania w tle, ale wszystkiego mieć nie można

Nie ogarnąłem jeszcze Google Maps, nie znalazłem wersji na przestarzałego Andka :P
                      Polecam Waze. Dużo wyższa płynność działania.

Comment

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
                        Nie potrzeba dodatków googla żeby działała nawigacja, wersja na naszego andka w miarę płynnie działająca to wersje od 8 do 9.
                        Ale działa Ci Google Maps ?
                        w moim od jakiś 2 tygodni wywala aplikację - nic nie dają przeinstalowania i z tego co widziałem nie jestem sam z takim problemem.

Comment

• Chwilowo nie mam tej aplikacji, musiał bym sprawdzić.
                          Moja Honda

Comment

• koledzy jaką macie najnowszą wersję waze którą działa? testuje instalując od najnowszej schodząc w dół z wersjami i jak na razie na większości jest czarny ekran zamiast mapy. Oczywiście wersja online z honda hack działa bez problemu ale chciałem coś nowszego spróbować wrzucić. niby każda nowa naszego androida wspiera bo w wymaganiach ma 4.1

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

• U mnie działa wersja 4.34.1.0

Comment

• a próbowałeś nowszych i też był czarny ekran?

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

Working...
                                X