Zamieszczone przez malina84
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaYouTube to zobacz
https://forum.xda-developers.com/and...vices-t3194244
jeśli macie zainstalowany HH i potrzebujecie youtube to polecam tę aplikację - lekka i działająca bezproblemowo...
Comment
-
Dla wszystkich, którzy czekają na aktualizację Yanosika (zeby działała regulacja głośności i radio) mam niestety przykrą informację. Od 2 ostatnich aktualizacji Yanosik przestał wspierać androida 4.0.4 minimalna wymagana w tej chwili wersja androida to 5.0. Także nasz "najnowszy" system Connect już się popisuje swoją "świeżością"
Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Ale testowałeś czy nie da się zainstalować?
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaAle testowałeś czy nie da się zainstalować?
Comment
-
Dokładnie, ten komunikat jest przy każdej instalowanej aplikacji.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaowszem. ale 2 ostatnich aktualizacji które są przeznaczone na androida 5.0 nie da sie zainstalować. jest szary przycisk.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaCzyli przez najbliższe co najmniej kilka lat Garmin będzie musiał robić "cofnięte" i nieaktualne wersje map specjalnie dla Hondy .... Boosko
Comment
-
Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz postaChyba, że coś mi umyka, a inni użytkownicy znaleźli jakieś fajne zastosowanie dla tych map....
Comment
-
Na święta i z świat jechałem z Garminem razem ok 900km między innymi dlatego bo mniej zamula system, zazwyczaj mam włączonego Yanosika, radio Tunein i torque, z GM system zamulał dużo bardziej niż z Garminem.
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaz GM system zamulał dużo bardziej niż z Garminem.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaTo prawda, że Garmin nie obciąża, ale GM przez ACP chodzi bez zająknięcia i zero mułu. Bardziej mnie zastanawia czemu Honda trzyma się tak tego starego softu i to już tyle czasu. Przecież Antek 4... to prehistoria. Czy to problem dla nich postawić system na nowszym sofcie? Czego się boją? A może uznali, że do tego co jest w Hance w zupełności wystarcza....
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaTo prawda, że Garmin nie obciąża, ale GM przez ACP chodzi bez zająknięcia i zero mułu. Bardziej mnie zastanawia czemu Honda trzyma się tak tego starego softu i to już tyle czasu. Przecież Antek 4... to prehistoria. Czy to problem dla nich postawić system na nowszym sofcie? Czego się boją? A może uznali, że do tego co jest w Hance w zupełności wystarcza....
Comment
Comment