Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez malina84 Zobacz posta
    Raczej wątpię, żeby systemowy odtwarzacz miał takie możliwości, może spróbuj jakiś inny odtwarzacz. U mnie w ES Explorator widzi normalnie obydwa pendrivy i przez ten program pewnie mógłbym odtwarzać muzykę, ale średnio to wygodne. Honda Hack z tego co pamiętam też widział pliki .apk z obu pamięci.
    Dzięki za podpowiedź pozdrawiam

Comment

malina84 - dzięki - działa to doskonale...
      jeśli macie zainstalowany HH i potrzebujecie youtube to polecam tę aplikację - lekka i działająca bezproblemowo...

Comment

• Dla wszystkich, którzy czekają na aktualizację Yanosika (zeby działała regulacja głośności i radio) mam niestety przykrą informację. Od 2 ostatnich aktualizacji Yanosik przestał wspierać androida 4.0.4 minimalna wymagana w tej chwili wersja androida to 5.0. Także nasz "najnowszy" system Connect już się popisuje swoją "świeżością"

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Ale testowałeś czy nie da się zainstalować?
          Moja Honda
          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Ale testowałeś czy nie da się zainstalować?
            nie da rady. honda hack wyświetla wyświetla ostrzeżenie: 20190102_214258.jpg

Comment

• Ale ten komunikat nie oznacza, że nie można zainstalować. To tylko ostrzeżenie. Jak wygląda przycisk install przy tej wersji, jest szary czy aktywny?

Comment

• Dokładnie, ten komunikat jest przy każdej instalowanej aplikacji.
                Moja Honda

Comment

• owszem. ale 2 ostatnich aktualizacji które są przeznaczone na androida 5.0 nie da sie zainstalować. jest szary przycisk.

Comment

• Zamieszczone przez Paluch Zobacz posta
                    owszem. ale 2 ostatnich aktualizacji które są przeznaczone na androida 5.0 nie da sie zainstalować. jest szary przycisk.
                    Czyli przez najbliższe co najmniej kilka lat Garmin będzie musiał robić "cofnięte" i nieaktualne wersje map specjalnie dla Hondy .... Boosko

Comment

• Zamieszczone przez montada Zobacz posta
                      Czyli przez najbliższe co najmniej kilka lat Garmin będzie musiał robić "cofnięte" i nieaktualne wersje map specjalnie dla Hondy .... Boosko
                      No tak, ale cały czas zastanawiam się nad sensem użytkowania map od Garmina. Mówiąc delikatnie, algorytm wyznaczania tras jest do d...y. Prowadzi bardzo często długimi bez sensu trasami, więc za każdym razem gdy bardzo zależy mi na czasowym dotarciu do celu włączam....Google Maps. A może robię coś źle? Wg mojej wiedzy obecne rozwiązanie od Garmina to plan B w sytuacji, gdy zawiodą GM....czyli plan, który nigdy nie zostanie wykorzystany. Chyba, że coś mi umyka, a inni użytkownicy znaleźli jakieś fajne zastosowanie dla tych map....

Comment

• Zamieszczone przez PrzeZar Zobacz posta
                        Chyba, że coś mi umyka, a inni użytkownicy znaleźli jakieś fajne zastosowanie dla tych map....
                        Nic Ci nie umyka, sam korzystam przez ACP z GM. Ale skoro już mamy fabrycznie Garmina, czy się komuś sprawdza czy nie, to brak aktualnych map jest jakimś delikatnie pisząc nieporozumieniem. Sam korzystałem w pierwszej podróży z niego ( 3,5kkm) i szczerze mówiąc poza brakiem LiveTraffic nie zawiódł. Tylko wyżej wymieniony problem nie daje nawet szans aby polubić Garmina. A szkoda, bo wskazówki na głównym wyświetlaczu są dla mnie bardzo ok. Niestety nie mam tego w GM przez ACP.

Comment

• Na święta i z świat jechałem z Garminem razem ok 900km między innymi dlatego bo mniej zamula system, zazwyczaj mam włączonego Yanosika, radio Tunein i torque, z GM system zamulał dużo bardziej niż z Garminem.
                          Moja Honda

Comment

z GM system zamulał dużo bardziej niż z Garminem.
                            To prawda, że Garmin nie obciąża, ale GM przez ACP chodzi bez zająknięcia i zero mułu. Bardziej mnie zastanawia czemu Honda trzyma się tak tego starego softu i to już tyle czasu. Przecież Antek 4... to prehistoria. Czy to problem dla nich postawić system na nowszym sofcie? Czego się boją? A może uznali, że do tego co jest w Hance w zupełności wystarcza....

Comment

To prawda, że Garmin nie obciąża, ale GM przez ACP chodzi bez zająknięcia i zero mułu. Bardziej mnie zastanawia czemu Honda trzyma się tak tego starego softu i to już tyle czasu. Przecież Antek 4... to prehistoria. Czy to problem dla nich postawić system na nowszym sofcie? Czego się boją? A może uznali, że do tego co jest w Hance w zupełności wystarcza....
                              jak to czemu? nowszy system to większe wymagania sprzętowe, większe wymagania sprzętowe to większy koszt produkcji.

Comment

Wybacz to pytanie, ale co to jest ACP....

Comment

Working...
                                X