Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Ps. Musisz mieć tylko podłączenie do netu. Albo z komórki albo poprzez router wi-fi, który podlaczysz do gniazda USB.

Comment

• Zamieszczone przez Wojtek_1 Zobacz posta
      Dzięki. Mimo wszystko będę wdzięczny za informację, kto takimi rzeczami się zajmuje. Wiesz mi, dla mnie to będzie problem.
      Pozdrawiam
      nie pisz posta pod postem. Przez 12 godzin masz możliwość edycji swoich postów. Znajdz na forum kogoś z swojej okolicy to ci ogarnie to w 5 minut jeśli boisz się sam ruszać. Jest to kwestia kliknięcia install i podania kodu który otrzymasz po zakupie

Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Dziękuję za informację. Być może znasz kogoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego

Comment

Dziękuję za informację. Być może znasz kogoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego
          niestety zupełnie inny rejon. poszukaj może w dziale zlotów/spotkań

Comment

Dziękuję za informację. Być może znasz kogoś z okolic Ostrowa Wielkopolskiego
            Zapraszam na wycieczkę do Poznania. Pomogę zrobić i pokażę co jeszcze można

Comment

• Witam,
              serdecznie dziękuję za pomoc. Nowicjusz - jeśli będę w Poznaniu, pozwolę się z Tobą skontaktować na forum.

Comment

• Panowie, ryję temat i chyba coś przeoczyłem albo poradzić sobie nie umiem.
                Yanosik działa, ale nie startuje sam przy włączeniu systemu po zapłonie i co najważniejsze, nie słychać w ogóle komunikatów, a w ustawieniach samego Yanosika nic takiego nie ma :/

Comment

• Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
                  Panowie, ryję temat i chyba coś przeoczyłem albo poradzić sobie nie umiem.
                  Yanosik działa, ale nie startuje sam przy włączeniu systemu po zapłonie i co najważniejsze, nie słychać w ogóle komunikatów, a w ustawieniach samego Yanosika nic takiego nie ma :/
                  jaką wersję yanosika wygrałeś? Wrzuciłeś go do autostartu żeby sam się włączał? Dźwięku pewnie nie masz bo daje przez źródło App! w wersjach które wcześniej wymieniliśmy jako działające możesz to zmienić.

Comment

• wgrałem ostatnią obsługiwaną przez Androida 4. (dokładnie Yanosik 3.4.3.5)

Comment

• Zamieszczone przez chrissb12 Zobacz posta
                      wgrałem ostatnią obsługiwaną przez Androida 4. (dokładnie Yanosik 3.4.3.5)
                      to źródło dźwięku tam chyba jest do wyboru jeszcze w tej wersji. musisz ustawić inne niż media

Comment

• Czy da się w naszym systemie zainstalować Android Auto?. Nie mogę tego ogarnąć. (system już po instalacji Honda Hack Pro).

Comment

• android auto jest zainstalowany fabrycznie, działa tylko przez kabel i na telefon musisz ściągnąć aplikację android auto.

Comment

• Tylko że ta ze sklepu Google pokazuje że nie nie występuje dla naszego kraju. Może macie coś sprawdzonego?.

Comment

• Zamieszczone przez maku123 Zobacz posta
                              Tylko że ta ze sklepu Google pokazuje że nie nie występuje dla naszego kraju. Może macie coś sprawdzonego?.
                              wpisz w Google "android auto apk download " i wgraj ręcznie

Comment

• Ok. Już ogarnięte. Dzięki bardzo.

Comment

Working...
                                X