Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• W służbowym VW też tak miałem. Yanosik informuje np. że za 500m fotoradar, wyłącza radio i po przejechaniu fotoradaru daje drugi raz znak piknięciem i włącza radio z powrotem. Może w Hondzie jest podobnie

Comment

• Zamieszczone przez Lysek_81 Zobacz posta
      W służbowym VW też tak miałem. Yanosik informuje np. że za 500m fotoradar, wyłącza radio i po przejechaniu fotoradaru daje drugi raz znak piknięciem i włącza radio z powrotem. Może w Hondzie jest podobnie
      Niestety, tutaj tryb wyłączany jest permanentnie, jedyna opcja to ręczne włączenie.

Spróbowałem na wersji 2.8. Zmiana kanału na powiadomienia działa, jednak radio nie jest wyciszane, komunikaty i radio mają tą samą głośność.
      W wersji 3.3 i 3.4 zmiana kanału nic nie zmienia, radio ciągle jest wyłączane.
      Do ideału trochę brakuje, przynajmniej działa to jako tako w wersji 2.8.
      Last edited by googol; 11-08-2019, 12:34.

Comment

• Yanosik wersja 3.4.3.5 1196 i w momencie jak muzyka leci z pendrive albo bluetooth to komunikaty są normalnie, nic nie wyciszają i nie przełączają. Mówię o fotoradarach, kontrolach itp. Nie używam nawigacji z yanosika.

Comment

• Zamieszczone przez radekr Zobacz posta
          Yanosik wersja 3.4.3.5 1196 i w momencie jak muzyka leci z pendrive albo bluetooth to komunikaty są normalnie, nic nie wyciszają i nie przełączają. Mówię o fotoradarach, kontrolach itp. Nie używam nawigacji z yanosika.
          Używam wersji 2.8.0 , która sprawuje się ok. Jedyny minus , że odpala się zawsze za drugim razem. Parę razy się zdarzyło, że z automatu się uruchamiał lecz po pewnym czasie niestety przestał działać w ten sposób. Ni cholery nie znalazłem sposobu jak zrobić by to wróciło. 3.4.3.5 radia też nie wyłącza? Pływająca ikona działa bezproblemowo?

Comment

• Zamieszczone przez montada Zobacz posta
            Używam wersji 2.8.0 , która sprawuje się ok. Jedyny minus , że odpala się zawsze za drugim razem. Parę razy się zdarzyło, że z automatu się uruchamiał lecz po pewnym czasie niestety przestał działać w ten sposób. Ni cholery nie znalazłem sposobu jak zrobić by to wróciło. 3.4.3.5 radia też nie wyłącza? Pływająca ikona działa bezproblemowo?
            Ikona działa bez problemu, co do radia to muszę sprawdzić bo praktycznie nie używam ale z tego co kojarzę to działa prawidłowo i nic nie przełącza.

Comment

• Zamieszczone przez montada Zobacz posta

U mnie od dłuższego czasu sam się włącza Yanosik w tle przy starcie, ostatnio po aktualizacji Honda Hack i resecie przestał, po kilku włączeniach z palca w końcu zaczął znowu sam się uruchamiać, podobnie jak radio TuneIn. Jak mam zawsze Yanosika w tle i włączona inną aplikację, może to ma wpływ na samodzielne uruchamianie.
              Moja Honda
              https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Powiedzcie mi jak włączyć głos kobiety która informuje o nie zajętych pasach itp. Przywrocilem conecta do ustawień fabrycznych oraz zainstalowałem Honda Hack i nie mogę tego znaleźć. Bardzo Was proszę o pomoc.
                Last edited by russso; 08-09-2019, 15:22.

Comment

• Zamieszczone przez russso Zobacz posta
                  Powiedzcie mi jak włączyć głos kobiety która informuje o nie zajętych pasach itp. Przywrocilem conecta do ustawień fabrycznych oraz zainstalowałem Honda Hack i nie mogę tego znaleźć. Bardzo Was proszę o pomoc.
                  Ok udało mi się to ustawić w Honda hack.

A możecie mi powiedzieć jak uruchomić kamere wsteczną podczas jazdy do przodu jak to opisują w najnowszej aktualizacji Honda Hack?

Comment

• Zamieszczone przez russso Zobacz posta
                    A możecie mi powiedzieć jak uruchomić kamere wsteczną podczas jazdy do przodu jak to opisują w najnowszej aktualizacji Honda Hack?
                    Chyba trzeba kamerę przypisać do któregoś z przycisków...

Comment

• Komuś się udało wyciszyć radio przy komunikatach w yanosiku na wersji 2.8? Wyższe wersje to już w ogóle na jakichkolwiek ustawieniach przełączają na audio apps.

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                        Komuś się udało wyciszyć radio przy komunikatach w yanosiku na wersji 2.8? Wyższe wersje to już w ogóle na jakichkolwiek ustawieniach przełączają na audio apps.
                        Najnowsza wersja Yanosika jaka działa u nas na HC i bez problemu działa bez przełączania na audio apps.

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                          Komuś się udało wyciszyć radio przy komunikatach w yanosiku na wersji 2.8? Wyższe wersje to już w ogóle na jakichkolwiek ustawieniach przełączają na audio apps.
                          Standardowo ta wersja wycisza radio w trakcie komunikatów odrazu po instalacji. Nie trzeba nic ustawiać, tak przynajmniej było u mnie.

Wysłane z wykorzystaniem Tapatalka. Za literówki i błędy przepraszam...

Comment

• Jaką masz dokładnie wersję? U mnie jak ustawie kanał media to przełącza na audio apps, a na innych kanałach jest ok ale nie wycisza radia. Wersja yanosika 2.8.0 (1050).

Comment

• Przetestowałem kilka wersji yanosika od 2.8 do 3.4 i najlepiej działająca jest 2.8.6.2 (1091), ostatnia wersja z serii 2.8
                              Startuje za pierwszym razem, o dziwo nie wyrzuca błędów o brak usług googla, poprawnie zlicza kilometry i działa płynniej niż seria 3.x
                              Oczywiście nie wycisza jak każda wersja, ale też nie przełącza na audio apps jeżeli zmienimy kanał na inny niż media.

Comment

• Honda Connect - Wgrywanie Aplikacji i Ukryte Opcje

Na pocieszenie, dla posiadaczy telefonów Apple mogę napisać, że Yanosik wkrótce ma trafić na Apple Car Play więc nie będzie konieczności zabawy z instalacją na stacji.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

Working...
                                X