A robiłeś do tego naukę jałowego?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czyszczenie i regulacja przepustnicy w 1.8
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
przepustnica wymyta ale jedno mnie zastanawia- dalej w głąb za przepustnicą czyli chyba jest kolektor dolotowy no on jest dopiero zasyfiony- ile palce weszły z nasączoną szmatą to wyczyściłem ale co jak tam dalej jest sporo syfu nawet takiej mazi.
Comment
-
Zawsze możesz rozebrać i wyczyścić. Przepustnica najważniejsza. To ona odpowiada za obroty i płynność jazdy. Montuj, usuń dane ecm i rób naukę biegu jałowego. Na 99% będzie dobrze.
P.s. przenoszę wszystkie posty do istniejącego tematu o czyszczeniu przepustnicy tak żeby nie prowadzić dwóch identycznych tematów.
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
No to teraz została ta nauka i skasowanie tych danych ecm, jedyne co mam to elm327 przez który łączyłem się już z hondą i do tego program na androida, czy to wystarczy? Czy trzeba mieć program aby podglądać stan procesu nauki biegu jałowego? Powyżej są wrzucone skriny z jakiegoś programu, co to za program?
Comment
-
czyli potrzebuję takie cudo
da radę tym zrobić?
Comment
-
Zamieszczone przez Marek76 Zobacz postaczyli potrzebuję takie cudo
da radę tym zrobić?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
z linku powyżej wynika że działa nawet na 10 win, na xp ten sam koleś ma trochę tańszy. Ale mimo wszystko dawać 150 za program tylko do hondy? lepiej dopłacić ze 100 i może by ogarnął to jakiś inny interfejs np delpfi a i inne fury też przejrzy.
Comment
Comment