a jest jakiś patent na wiecznie upie...... kamerę cofania ? szkoda że nie ma takiego rozwiązania jak w golfie 7
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
kamera cofania
Collapse
X
-
Zamieszczone przez snake9999 Zobacz postaA czy idzie zastąpić oryginalną wiązkę okablowania czymś innym? bo mam możliwość kupienia kamerki ale wiązka w ASO kosztuje 700zł.
https://allegro.pl/oem-zestaw-kamery...207010160.html
Coś droga ta wiązka
Comment
-
wreszcie kupiłem IX po lifcie.
Oprócz tego że pali śmieszne ilości i faktycznie jest wygodne to od wczoraj mam problem - do tej pory kamera cofania (fabryczna) pokazywała zarówno linie zwykłe jak i aktywne. Wczoraj coś się pomiziało i pomimo ustawienia że linie mają być widoczne to po prostu ich wogóle nie ma. Ani jednych ani drugich. Spotkała się ktoś z takim problemem?
Comment
-
Zamieszczone przez wodzus Zobacz postawreszcie kupiłem IX po lifcie.
Oprócz tego że pali śmieszne ilości i faktycznie jest wygodne to od wczoraj mam problem - do tej pory kamera cofania (fabryczna) pokazywała zarówno linie zwykłe jak i aktywne. Wczoraj coś się pomiziało i pomimo ustawienia że linie mają być widoczne to po prostu ich wogóle nie ma. Ani jednych ani drugich. Spotkała się ktoś z takim problemem?
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez CityMatic Zobacz postaReset czyli pięć sekund zasilanie connecta i powinno być ok.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
wszystko działa.
dzięki
Comment
-
Czy ktoś wie jak się dostać do IMID? Chciałem podłączyć kamerę, ale nie wiem jaka jest wtyczka i gdzie się ją podłącza do oryginalnego wyświetlacza? Czy ktoś wie, którym kabelkiem z IMIDa biegnie informacja o włączeniu biegu wstecznego?
Rozebrałem trochę auta (radio, osłony zegarów, maskownicę przed wyświetlaczami), ale wyświetlacze trzymają się nie tylko na dolnych śrubach, ale ...
deska.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez Krzychup Zobacz postaale wyświetlacze trzymają się nie tylko na dolnych śrubach, ale ...
Comment
-
Krzychup , czy ten parapet przed wyswietlaczami da sie zdjac bez wybebeszania srodkowej konsoli?4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
Comment