Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

kamera cofania

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

a jest jakiś patent na wiecznie upie...... kamerę cofania ? szkoda że nie ma takiego rozwiązania jak w golfie 7
    Last edited by Lukas; 03-03-2018, 13:34. Powód: nie stosujemy wulgaryzmów

Comment

Ponawiam pytanie o montaż kamery fabrycznej do mojej hani, u mnie nie było ale czy jest możliwość się podpięcia ?

Comment

Tak, można.

Moja

Comment

A czy idzie zastąpić oryginalną wiązkę okablowania czymś innym? bo mam możliwość kupienia kamerki ale wiązka w ASO kosztuje 700zł.

Comment

Jak dobrze rozumiem w aucie gdzie nie było kamery cofania Honda nie pozwoliła sobie na taką ekstrawagancję i wiązki również nie ma ?

Comment

Z tego co się dowiadywałem to raczej nie ma, chodź dzwoniłem do kilku ASO to nikt na 100% mi wprost tego nie powiedział.

Comment

To zależy jakie mieli wiązki do montażu. Trzeba zajrzeć i będziesz wiedział.

Comment

Zamieszczone przez snake9999 Zobacz posta
                  A czy idzie zastąpić oryginalną wiązkę okablowania czymś innym? bo mam możliwość kupienia kamerki ale wiązka w ASO kosztuje 700zł.
                  Wiązka kosztuje 700zł a za cały zestaw kamery cofania na promocji 1199zł:

https://allegro.pl/oem-zestaw-kamery...207010160.html

Coś droga ta wiązka
                  Moja Hondzia http://www.civicforum.pl/showthread....-Blue-Metallic

Comment

wreszcie kupiłem IX po lifcie.
                    Oprócz tego że pali śmieszne ilości i faktycznie jest wygodne to od wczoraj mam problem - do tej pory kamera cofania (fabryczna) pokazywała zarówno linie zwykłe jak i aktywne. Wczoraj coś się pomiziało i pomimo ustawienia że linie mają być widoczne to po prostu ich wogóle nie ma. Ani jednych ani drugich. Spotkała się ktoś z takim problemem?

Comment

Zamieszczone przez wodzus Zobacz posta
                      wreszcie kupiłem IX po lifcie.
                      Oprócz tego że pali śmieszne ilości i faktycznie jest wygodne to od wczoraj mam problem - do tej pory kamera cofania (fabryczna) pokazywała zarówno linie zwykłe jak i aktywne. Wczoraj coś się pomiziało i pomimo ustawienia że linie mają być widoczne to po prostu ich wogóle nie ma. Ani jednych ani drugich. Spotkała się ktoś z takim problemem?
                      Reset czyli pięć sekund zasilanie connecta i powinno być ok.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

Comment

moze mi tu ktos napisac czy na tourera comforta idzie dorobic kamere cofania, tzn. kupie kamere + kable i podlacze na iMida?

Comment

Zamieszczone przez CityMatic Zobacz posta
                          Reset czyli pięć sekund zasilanie connecta i powinno być ok.

Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka

wszystko działa.
                          dzięki

Comment

Czy ktoś wie jak się dostać do IMID? Chciałem podłączyć kamerę, ale nie wiem jaka jest wtyczka i gdzie się ją podłącza do oryginalnego wyświetlacza? Czy ktoś wie, którym kabelkiem z IMIDa biegnie informacja o włączeniu biegu wstecznego?

Rozebrałem trochę auta (radio, osłony zegarów, maskownicę przed wyświetlaczami), ale wyświetlacze trzymają się nie tylko na dolnych śrubach, ale ...

deska.jpg

Comment

Zamieszczone przez Krzychup Zobacz posta
                              ale wyświetlacze trzymają się nie tylko na dolnych śrubach, ale ...
                              też na zatrzaskach.

Comment

Krzychup , czy ten parapet przed wyswietlaczami da sie zdjac bez wybebeszania srodkowej konsoli?
                                4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                                Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

Working...
                                X