Zamieszczone przez PJW
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaNa jakiej wersji Waze pracujesz?
Comment
-
Panowie
Mam telefon Samsunga s8, jakiś czas temu t-mobile łaskawie zaktualizowało mi androida do 9. I od tej pory zaczął mi normalnie działać mirror link. Po podpięciu przez USB i BT pojawiły mi się nowe ikonki na Connekcie, po zainstalowaniu apki RockScout działa mi Spotify i Tidal, Nie odpala się niestety Google Maps (do tego potrzebna jest dodatkowa aplikacja), działa za to pięknie Sygic (testowałem wersję 7-dniową z traffikiem, wszystko chodzi płynnie), sterowanie z kierownicy też działa.
Minus jest taki, że muza gra ciszej niż po samym BT.
Comment
-
Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaPanowie
Mam telefon Samsunga s8, jakiś czas temu t-mobile łaskawie zaktualizowało mi androida do 9. I od tej pory zaczął mi normalnie działać mirror link. Po podpięciu przez USB i BT pojawiły mi się nowe ikonki na Connekcie, po zainstalowaniu apki RockScout działa mi Spotify i Tidal, Nie odpala się niestety Google Maps (do tego potrzebna jest dodatkowa aplikacja), działa za to pięknie Sygic (testowałem wersję 7-dniową z traffikiem, wszystko chodzi płynnie), sterowanie z kierownicy też działa.
Minus jest taki, że muza gra ciszej niż po samym BT.
Comment
-
U mnie jest 8. Masz zainstalowany program LG MirrorDrive?
Teraz sprawdziłem, z LG kompatybilny jest tylko G4, pewnie tu jest problem. Z Samsungiem S8 działa OK.Last edited by maxredaktor; 10-05-2019, 11:44.
Comment
-
Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaU mnie jest 8. Masz zainstalowany program LG MirrorDrive?
Teraz sprawdziłem, z LG kompatybilny jest tylko G4, pewnie tu jest problem. Z Samsungiem S8 działa OK.Honda mnie trochę zawiodła pod względem systemu multimedialnego, dlatego aktualnie przy rozważaniu zmiany auta nawet nie patrzę na Civica X generacji..
Comment
-
Zamieszczone przez pike28 Zobacz postaJak wam się udało odpalić LG Mirror na samsung. Na moim S10 tylko migna wszystkie ikony na connect i info ze aplikacja działa tylko na LG.
Jest jeszcze inny program, ale płatny (kosztuje 30 zł.). Nazywa się Full MirrorLink / Floating Apps. Dzięki niemu ma działać Google Maps, YouTube, itd.
Comment
-
No właśnie chodzi głównie o GM. W tym samsungowym mirror linku Google maps nie ma licencji i się nie pojawi na connect.Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaNie udało się, ale na szczęście MirrorLink działa bez niego.
Jest jeszcze inny program, ale płatny (kosztuje 30 zł.). Nazywa się Full MirrorLink / Floating Apps. Dzięki niemu ma działać Google Maps, YouTube, itd.
Comment
-
Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaW tym płatnym programie działają, tyle że trzeba mieć maks androida 8.1.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez pike28 Zobacz postaNa marginesie te Google maps to dzialaja słabo.
Comment
-
Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaSłabo czyli wolno? Czy jest jeszcze inny problem? Na YT znalazłem filmy jak jeden z autorów (chyba) tej aplikacji pokazuje jej działanie, i nie wygląda to źle. Tyle że pokazuje to na przykładzie infotainmentu Skody.
Wysłane z mojego SM-G973F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Czy da się uzyskać z netu RC8? Czy tylko w ASO? Bo linki które były to wygasły.
Comment
Comment