Czy NaviExpert działa?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
jaka jest najnowsza wersia garmina? 3.33?
Wysłane z mojego SM-A520F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Krokiew Zobacz postajaka jest najnowsza wersia garmina? 3.33?
Comment
-
Witam.
Na ostatnim przeglądzie w ASO w moim Civicu IX dokonali mi aktualizacji systemu, co spowodowało, że teraz mam zablokowaną możliwość wgrywania dodatkowych APK. Poprzednio miałem wersję kompilacji zaczynającą się od cyfr 09 a teraz mam wersję 10.
Może ktoś wie czy można, a jeśli tak to w jaki sposób przywrócić poprzednią wersję systemu ?
Comment
-
Kilka uwag po prawie 2 tygodniach kontaktu z HC+. Jeśli ktoś chciałby wybierać wersja auta dlatego, że w/w system posiada to zdecydowanie (przynajmniej dzisiaj) nie warto. Taniej i lepiej będzie zainwestować w tablet i uchwyt. Miało być pięknie – Android, mocny procesor, fajny ekran … i wszystko to jest tylko: - Android w archaicznej wersji 4.0.4 może będzie aktualizacja ale na razie to chyba nie ma po co aktualizować - procesor Nvidia Tegra 3 jest i coś tam sobie robi - poza tym mamy
Kilka uwag po prawie 2 tygodniach kontaktu z HC+. Jeśli ktoś chciałby wybierać wersja auta dlatego, że w/w system posiada to zdecydowanie (przynajmniej dzisiaj) nie warto. Taniej i lepiej będzie zainwestować w tablet i uchwyt. Miało być pięknie – Android, mocny procesor, fajny ekran … i wszystko to jest tylko: - Android w archaicznej wersji 4.0.4 może będzie aktualizacja ale na razie to chyba nie ma po co aktualizować - procesor Nvidia Tegra 3 jest i coś tam sobie robi - poza tym mamy
Tutaj masz wszystko pt. zrób to sam.
Comment
-
Zamieszczone przez Cyrus Zobacz postaWitam.
Czy ktoś może mi konkretnie podpowiedzieć jak przeprowadzić downgrade z nr kompilacji 10.096.00.1123 na poprzednią wersję 09.08C.00.1123 ?
Z góry dziękuję
djoaza użył co prawda słowa upgrade, ale chodzi o downgrade
Potrzebny plik w przypadku downgrade do RC6.1 (ostatnia pozwalająca na instalację Honda Permissions) ma nazwę ADA_usbdl_V0E094001123_sec_14ada.zip (patrząc po numerach kompilacji, jakie wymieniłeś, ten powinien być odpowiedni dla Twojego Connecta), co jakiś czas ktoś go wrzuca, w tym temacie też był parę razy linkowany.
Comment
-
Zamieszczone przez Cyrus Zobacz postaOwszem o zmianie na wersję 0E.094.00.1123 już wcześniej czytałem, ale niestety nic nie znalazłem na forach o downgrade z kompilacji 10.096.00.1123 na wersję 09.08C.00.1123
Comment
-
Zamieszczone przez Cyrus Zobacz postaWszystkie APK które miałem wgrane w wersji 09... ładnie mi działały. Nie jestem pewien, czy tak samo będzie mi hulać jeśli zejdę do wersji niższej tj. 0E.094.00.1123
Comment
-
Witam.
Na początku chcę bardzo podziękować za dotychczasowe podpowiedzi, które okazały się pomocne i liczę na kolejne.
Dzisiaj miałem trochę czasu i zrobiłem udany downgrade do wersji 0E.094.00.1123. Przez to mogę z powrotem dogrywać różne aplikacje
Jednak napotkałem na pewne problemy z ich działaniem oraz instalacją, mianowicie:
a) po uruchomieniu aplikacja Sygic od razu przestaje działać i pojawia się komunikat „Przepraszamy. Wystąpił błąd podczas pobierania zasobów z witryny Google Play” oraz w tle jest wyświetlony komunikat - „download failed because the resources could not be found”;
b) aplikacja Google Maps wer. 8.0.0. uruchamia się, mogę wybrać na mapie cele, ale przestaje działać w momencie, kiedy przechodzi w końcowy tryb prowadzenia i nawigacji – pojawia się komunikat, że „niestety aplikacja zostanie zatrzymana”;
c) nie mogę wgrać aplikacji Yanosik wer. 2.8.1.3, gdyż Connect podświetla przycisk na szaro. Z mojej oceny, to system chyba nie rozpoznaje nazwy aplikacji, ponieważ po odczytaniu apk z pendrive nie pojawia się logo Yanosika, tylko zielony robot androida.
Comment
Comment