witam problem jest w tym że po zainstalowaniu Honda Permissions nic się nie zmienia czyli po spuszczeniu hamulca ekran przełącza się do trybu pracy standardowej ,wygląda na to iż program Honda Permissions nie działa .
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez ikrzysiek Zobacz postawitam problem jest w tym że po zainstalowaniu Honda Permissions nic się nie zmienia czyli po spuszczeniu hamulca ekran przełącza się do trybu pracy standardowej ,wygląda na to iż program Honda Permissions nie działa .
UWAGA!!! WSZYSTKIE czynności, jakie wykonujecie na bazie zamieszczonych tu porad, robicie wyłącznie na własną odpowiedzialność ze świadomością, że nie są one autoryzowane przez producenta urządzenia/auta i mogą się różnie skończyć!!! Wraz z przełomem XDA Forum w sprawie naszych OEM ICE - patrz: https://www.civicforum.pl/showthread.php/40930-System-Honda-Connect-%28-%29?p=298627#post298627 otwieram tutaj listę polecanych aplikacji, które działają z Connect (+) oraz spróbuję na bieżąco w
i zrob wszystko w/g zawartych tam wskazowek i wowczas bedzia bez problemu.
Comment
-
Zamieszczone przez ikrzysiek Zobacz postaTak jak wcześniej pisałem problem zrobił się po aktualizacji do Androida 4.0.4 i instancji RC 6.1 w serwisie dwa dni temu
Wysłane z mojego ONEPLUS A3003 przy użyciu Tapatalka
Tutaj mozesz poczytac ;
Last edited by Gość; 21-06-2017, 21:23.
Comment
-
Czesc
Ja od tygodnia testuje system po aktualizacji do 6.1. Powiem szczerze że jestem miło zaskoczony.
1. System znacznie szybciej działa
2. Zainstalowałem HP w wersji 1.1 bez problemów
3. Najnowszy Yanosik działa szybko i bez zacięć co wcześniej miało miejsce
4. Odtwarzacze Video nie mają zaciec co wczesniej mialo miejsce.
Jeden minus:
Nadal nie działa MirrorLink z Samsung Galaxy S6 EdgeLast edited by kiciol; 23-06-2017, 11:54.
Comment
-
Mam apke honda permision oraz mapy Google. Chcę odpalić mapy... Wszystko działa ustawiam sobię trasę. Odpalam motor jest ok. Zrzucam ręczny i skucha. Wchodzę w honda permision i dodaje Plusem (+) aplikacje o nazwie Mapy ale nie wiem co wpisać w dwóch pozostałych a w zasadzie ostatniej (trzeciej) rubryce, ktos pomoże?
Ok działa, mam juz mapy i sygic... wchodziłem nie w ta zakładkę co trzeba z tym dodaniem adnotacji w permision.
Wszystko śmigaLast edited by ZAWA; 24-06-2017, 19:36.
Comment
-
A ma ktoś problem z rozłączającym się telefonem przez Bluetooth? Miałem tak przed aktualizacją, mam to po aktualizacji.
Czasem są to kilkusekundowe przerwy po czym telefon sam się łączy, a czasem rozłącza się na stałe i pomaga jedynie wyłączenie i włączenie samochodu.
Comment
-
Witam,
Zastanawiam się nad zakupem i mam do wyboru system connect i connect+.
Mam duży dylemat i przeszukiwałem googla w celu odpowiedzi na moje pytanie, ale nie mogłem nic znaleźć.
Czy opłaca się zainwestować w system connect+?
Czym konkretnym różni się connect od connect+. Wiem że connect+ zawiera nawigację, ale czy jest to różnica tylko w oprogramowaniu czy w budowie już samochodu?
Comment
-
Zamieszczone przez Tallawen Zobacz postaWitam,
Mam duży dylemat i przeszukiwałem googla w celu odpowiedzi na moje pytanie, ale nie mogłem nic znaleźć.
Czym konkretnym różni się connect od connect+. Wiem że connect+ zawiera nawigację, ale czy jest to różnica tylko w oprogramowaniu czy w budowie już samochodu?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Tallawen Zobacz postaWitam,
Czym konkretnym różni się connect od connect+. Wiem że connect+ zawiera nawigację, ale czy jest to różnica tylko w oprogramowaniu czy w budowie już samochodu?.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Witam
Najnowszy błąd w Connect bez "+"
Po uruchomieniu, nie zawsze ale bardzo często radio jest w stanie off.
To samo podczas jazdy - działa normalnie by bez powodu się wyłączyć - tzn radio przechodzi w tryb off - connect działa.
Nie wiem co się dzieje, ale chyba antek się zawiesza - trzeba będzie umówić się na aktualizację.
Comment
Comment