Zamieszczone przez mehau
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez krafek Zobacz postaJaką wersję OpenFM (czy też Stare OpenFM) da się zainstalować. Wszystkie jakie udało się znaleźć są dedykowane pod Android 4.1. Próba instalacji takiej wersji - przycisk "Instaluj" na szaro. Inne apk można instalować.
Czy Yanosik zlicza Wam kilometry.
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaO ciekawe czym nas zaskoczą
Comment
-
Ale aktualizacja Garmina to co innego niż całego Connecta, nie powinno to nic zmienić.
Ja tymczasem ostatnio jeżdżę na navi... Yanosika. Szybka, prosta i ostrzega w jednym a jest za free. I ma wyszukiwanie kontekstowe typu "Dolna stacja kolejki na..."Super!
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Piszesz że ważny jest dla Ciebie "sprawny traffic (np.Garmin)".Czy w twoim Connect+ działa system TMC w Polsce?Walczę z tematem w moim Conneccie ale brakuje subskrypcji licencji na Polskę.Wiem że system TMC w Garminach działa.Mam dodatkowo nawigację Garmin Nuvi gdzie ten system działa po warunkiem podpięcia kabla zasilającego w którym jest dodatkowy odbiornik.Próbowałem nawet dowiedzieć się czegoś w Garminie i dostawcy usługi TMC w Polsce ale bez sukcesów.Chętnie bym nawet wykupił subskrypcję ale zostałem spławiony.
Comment
-
Piszesz że ważny jest dla Ciebie "sprawny traffic (np.Garmin)".Czy w twoim Connect+ działa system TMC w Polsce?Walczę z tematem w moim Conneccie ale brakuje subskrypcji licencji na Polskę.Wiem że system TMC w Garminach działa.Mam dodatkowo nawigację Garmin Nuvi gdzie ten system działa po warunkiem podpięcia kabla zasilającego w którym jest dodatkowy odbiornik.Próbowałem nawet dowiedzieć się czegoś w Garminie i dostawcy usługi TMC w Polsce ale bez sukcesów.Chętnie bym nawet wykupił subskrypcję ale zostałem spławiony.
Comment
-
W PL nie działa traffic w Garminie w Connect (+). Niestety jest to generalny problem w Garminie teraz który sie koncentruje na INRIX zamiast TMC a ten to u nas praktycznie wcale nie dzialaDlatego używam Yanosika - on bierze traffic pod uwagę i go pokazuje.
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaAle aktualizacja Garmina to co innego niż całego Connecta, nie powinno to nic zmienić.
Ja tymczasem ostatnio jeżdżę na navi... Yanosika. Szybka, prosta i ostrzega w jednym a jest za free. I ma wyszukiwanie kontekstowe typu "Dolna stacja kolejki na..." [emoji14] Super!
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaAle aktualizacja Garmina to co innego niż całego Connecta, nie powinno to nic zmienić.
Ja tymczasem ostatnio jeżdżę na navi... Yanosika. Szybka, prosta i ostrzega w jednym a jest za free. I ma wyszukiwanie kontekstowe typu "Dolna stacja kolejki na..." [emoji14] Super!
Comment
Comment