Zamieszczone przez Cyvil
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaDla mnie najpewniej działa automate
poniżej konfiguracja:
[ATTACH=CONFIG]29042[/ATTACH]
Comment
-
wydaje mi się, że dla zwykłych śmiertelników prostszym programem będzie llama https://play.google.com/store/apps/d...ab.Llama&hl=plSunday Driver
Comment
-
Zamieszczone przez majcher730 Zobacz posta
hc.JPG
Comment
-
Zamieszczone przez Cyvil Zobacz postaUdalo mi sie rozwiazac problem. Wystarczylo wejsc w ustawienia androida -> aplikacje -> garmin i kliknac wyczysc wszystkie dane. To wszystko, garmin sie odblokowal. Ale nadal nie mam pojecia dlaczego nastapil zwis navi.Od czasu do czasu jak zaczyna kaprysić trzeba mu "przepchać rurę" i działa OK. Jak temu gościowi co gwiazdorzy w reklamie trzeba dać snickersa
............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Ja dziś po dłuższej przerwie zauważyłem, że wtedy kiedy jeździmy dużo po mieście, którego dobrze nie znamy i musimy używać automapy (dziś szukałem salonów samochodowych) to automapa przy dużej ilości odpalania - gaszenia silnika po prostu lubi się wysypać.
Powodem być może jest długie oczekiwanie na rozpoznanie pendrive'a z mapą. Connect coś nie zawsze szybko wykrywa pendraka, a co za tym idzie jedziemy w "ciemno".
Dziś przeniosłem mapę na flash connecta i będę testował. Na penie będę miał tylko mp3. A jeśli będę wyjeżdżał za granicę to będę używał sygica i wybiorę te państwa, w które będę się wybierał. Automapa niestety nie ma opcji zaznaczania państw, a flash jest bardzo odchudzony i boję się, że usuwając folder z garminem (4gb) pozbędę się go na dobre.
Comment
-
Zamieszczone przez mehau Zobacz postaW AM możesz wgrywać ręcznie pojedyncze państwa
Comment
-
Instalujesz mapę na komputerze. W kreatorze wybierasz kraje, które Cię interesują. Następnie wygenerowaną mapę kopiujesz z komputera do katalogu AutoMapa EU/Maps.
Ewentualnie ściągasz cały katalog z mapą Europy ze strony AM i ręcznie tniesz pliki (nie polecam).Sunday Driver
Comment
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaJa u siebie zrobiłem taką konfigurację:
Odtwarzacz radia interneowego - OpenFM
Czy Yanosik zlicza Wam kilometry.
Comment
Comment