Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez Cyvil Zobacz posta
    Hej , macie może gdzies opis tego programu automate do udostępniania automatycznie wifi po wejściu do samochodu ? Ciekawa rzecz tylko jak to skonfigurować ?
    Możesz użyć programu SmartConnect https://play.google.com/store/apps/d...liveware&hl=pl, banalna konfiguracja

Comment

• Dla mnie najpewniej działa automate
      poniżej konfiguracja:
      Screenshot_20160712-214759.jpg

Comment

• Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
        Dla mnie najpewniej działa automate
        poniżej konfiguracja:
        [ATTACH=CONFIG]29042[/ATTACH]
        Wszystko fajnie tylko co konkretnie trzeba wypełnić aby stworzyć takie połączenie jak u ciebie Maccan na zrzucie ekranu _?

Comment

• plusem dodajesz kolejne zadanie a nastepnie w lewym gornym masz rozwijane menu i tam szukasz odpowiednich komend. Potem to ukladasz wg zdjecia. Po kazdym resecie telefonu trzeba uruchomic program.

Comment

• wydaje mi się, że dla zwykłych śmiertelników prostszym programem będzie llama https://play.google.com/store/apps/d...ab.Llama&hl=pl
            Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez majcher730 Zobacz posta
              Jest kolejny filmik od Zachar OFF

która aplikacja umożliwia zrobienie skrótu nawigacji (np. prowadź do domu / pracy) na pulpit? W/g Zachara to te ikonki zaznaczone czerwonym kółkiem, tylko nie wiem co to za program.
              hc.JPG

Comment

• Google Maps

Comment

• przenosisz widzet na pulpit i wpisujesz adres

Comment

• Zamieszczone przez Cyvil Zobacz posta
                    Udalo mi sie rozwiazac problem. Wystarczylo wejsc w ustawienia androida -> aplikacje -> garmin i kliknac wyczysc wszystkie dane. To wszystko, garmin sie odblokowal. Ale nadal nie mam pojecia dlaczego nastapil zwis navi.
                    To niestety androidowy Garmin tak ma Od czasu do czasu jak zaczyna kaprysić trzeba mu "przepchać rurę" i działa OK. Jak temu gościowi co gwiazdorzy w reklamie trzeba dać snickersa
                    ............................C I V I C
                    .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                    . .
                    Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Mi też ostatnio się to przytrafiło (pierwszy raz) i czyszczenie danych pomogło
                      Dzięki

Comment

• Ja dziś po dłuższej przerwie zauważyłem, że wtedy kiedy jeździmy dużo po mieście, którego dobrze nie znamy i musimy używać automapy (dziś szukałem salonów samochodowych) to automapa przy dużej ilości odpalania - gaszenia silnika po prostu lubi się wysypać.
                        Powodem być może jest długie oczekiwanie na rozpoznanie pendrive'a z mapą. Connect coś nie zawsze szybko wykrywa pendraka, a co za tym idzie jedziemy w "ciemno".
                        Dziś przeniosłem mapę na flash connecta i będę testował. Na penie będę miał tylko mp3. A jeśli będę wyjeżdżał za granicę to będę używał sygica i wybiorę te państwa, w które będę się wybierał. Automapa niestety nie ma opcji zaznaczania państw, a flash jest bardzo odchudzony i boję się, że usuwając folder z garminem (4gb) pozbędę się go na dobre.
                        Civic 1.5T

Varadero

Comment

• W AM możesz wgrywać ręcznie pojedyncze państwa
                          Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
                            W AM możesz wgrywać ręcznie pojedyncze państwa
                            Podczas instalacji?
                            Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Instalujesz mapę na komputerze. W kreatorze wybierasz kraje, które Cię interesują. Następnie wygenerowaną mapę kopiujesz z komputera do katalogu AutoMapa EU/Maps.
                              Ewentualnie ściągasz cały katalog z mapą Europy ze strony AM i ręcznie tniesz pliki (nie polecam).
                              Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz posta
                                Ja u siebie zrobiłem taką konfigurację:
                                Odtwarzacz radia interneowego - OpenFM
                                Jaką wersję OpenFM (czy też Stare OpenFM) da się zainstalować. Wszystkie jakie udało się znaleźć są dedykowane pod Android 4.1. Próba instalacji takiej wersji - przycisk "Instaluj" na szaro. Inne apk można instalować.
                                Czy Yanosik zlicza Wam kilometry.

Comment

Working...
                                X