Zamieszczone przez pawcio-203
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaGdzie zamarzysz... .ja mam na penie, bo ma 64 GB,ale wcześniej miałem na Connect i też działało. Co do apki to mam najnowszą wersję. Działa raczej stabilnie.
Comment
-
Z muzą z drugiego pena czasem jest konflikt i trzeba kombinować. Najlepiej mieć na tym samym. A jeżeli koniecznie chcesz ja drugim to często trzeba bawić się tak, że wyjąć pena z muzą, załadować automapę, wyznaczyć trasę i dopiero wrzucić drugiego pena. Czasem działa bez problemu, a czasem jest potrzeba wykonania czynności jak wyżej.
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaZ muzą z drugiego pena czasem jest konflikt i trzeba kombinować. Najlepiej mieć na tym samym. A jeżeli koniecznie chcesz ja drugim to często trzeba bawić się tak, że wyjąć pena z muzą, załadować automapę, wyznaczyć trasę i dopiero wrzucić drugiego pena. Czasem działa bez problemu, a czasem jest potrzeba wykonania czynności jak wyżej.
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaTak, na penie folder AutoMapa i tam mam mapy + kopię aplikacji. Samą aplikację instalowałem na HC
Comment
-
Zamieszczone przez czterolistny Zobacz postaextra yanosik am działa spoko, dlaczego jak słucham muzy podczas jazdy z am słychać ją tylko w prawym głośniku nawet ja wyłączę am ? drugi głośnik zaczyna grać dopiero po ponownym rozruchu silnika, normalne?
Kiedyś pokombinuje z uprawnieniami...
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaMiałem tak, pomógł reset do ustawień fabrycznych i ponowna instalacja..AM instalowałem właśnie po resecie z uprawnieniami:
1)<processName>pl.aqurat.automapa</processName>
2)<packageName>pl.aqurat.automapa</packageName>
3)<authType>THIRD_PARTY</authType>
4)<appType>NAVI</appType>
5)<videoOut>STILL_IMAGE</videoOut>
6)<soundOut>0</soundOut>
7)<soundInterrupt>1</soundInterrupt>
8)<soundInterruptMute>1</soundInterruptMute>
9)<lastMode>1</lastMode>
10)<oomSetPerm>0</oomSetPerm>
11)<processKillTarget>0</processKillTarget>
Jak się pozbyć pozostałego widgetu po waze? Odinstalowałem usunąłem wpis w HP a ikonka bez rysunku z napisem waze została w widgetach.Last edited by czterolistny; 07-07-2016, 10:36.
Comment
-
Zamieszczone przez czterolistny Zobacz postaZ tym głosem w jednym głośniku to trochę dziwna sprawa ponieważ wystarczy jak wykonam połączenie tel.(wystarczy 1 sygnał), to muzykę zaczyna być słychać w obu głośnikach (am i yanosik włączony). Miał ktoś tak?
Comment
-
Zamieszczone przez wojtekww123 Zobacz postaNie wiem czy pomoge, ale mialem podobne efekty jak w yanosiku mialem wlaczone informowanie glosowe o braku internetu i gps. Po uruchomieniu zaplonu od razu informowal ze brak polaczenia gps i od razu po tym muzyka leciala tylko na prawym glosniku az do momentu kolejnej informacji z yanosika albo wlasnie wykonania polaczenia. Jak wylaczylem te powiadomienia to juz tego problemu nie ma.
Comment
Comment