Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
    jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz... czekamy na wynik!
    niestety sposób nie zadziałał i pozostaje RESET

Comment

• czy ktoś może mi wgrać w wawie navi do connecta?
      odwdzięczę się oczywiście

Comment

• Zamieszczone przez czterolistny Zobacz posta
        niestety sposób nie zadziałał i pozostaje RESET
        Honda app center podczas aktualizacji pobiera aktualny plik z dozwolonymi instalacjami i uprawnieniami dla procesów i jeśli wersja na Connect jest niższa od pobranej to ją po prostu nadpisuje.
        Jako, że wyszła aktualizacja samej Honda App Center to została pobrana nowa wersja (np. 58) tego pliku z uzupełnionym skrótem SHA256 dla nowej instalacji HondaAppCenter_A1.apk - stąd nasze kłopoty.
        Nie wiem jeszcze dlaczego fabryczna wersja tych plików ma PREINSTALL w skrócie dla HondaAppCenter_A1.apk, ale to była dziura, którą wykorzystaliśmy.
        Innym słowem - reset fabryczny i od razu instalacja Honda permissions - wtedy nie straszne nam aktualizacje App Center.
        Warto też po zainstalowaniu wszystkich swoich apek zrobić backup tych plików - wtedy jakby coś sie stało to szybko ogarniemy.
        Przywracanie działa - sprawdzałem.

Comment

• skąd pobrać działającego (jakie wersje muszą być?) yanosika i am ?

Comment

• Można tez nie dotykać aktualizacji HondaAppCenter bo jest ona do niczego nie potrzebna.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Zamieszczone przez czterolistny Zobacz posta
              skąd pobrać działającego (jakie wersje muszą być?) yanosika i am ?

mam najnowszą - działa bez wywalania, nazwę procesu masz w urlu, uprawnienia jak dla navi

automapę też tam znajdziesz - ale trzeba potem $$$ sypnąć (piętnujemy piractwo)

Comment

• Ja mam problem z najnowszym Yanosikiem... jak mi się go uda włączyć to działa już w porządku, ale ciężko go włączyć, wywala, proces nie odpowiada etc etc. Dzisiaj zamknąłem i odpaliłem chyba za 10 razem dopiero, więc wolę, żeby cały czas chodził sobie w tle nawet jak go nie używam

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                  Ja mam problem z najnowszym Yanosikiem... jak mi się go uda włączyć to działa już w porządku, ale ciężko go włączyć, wywala, proces nie odpowiada etc etc. Dzisiaj zamknąłem i odpaliłem chyba za 10 razem dopiero, więc wolę, żeby cały czas chodził sobie w tle nawet jak go nie używam
                  Miałem dokładnie to samo z wersją numerek niższą.
                  Odinstalowalem ją, zainstalowałem najnowszą i gitara jest.

Comment

• Wyszła aktualizacja? Muszę zerknąć, może coś się zmieniło od momentu instalacji

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
                      Wyszła aktualizacja? Muszę zerknąć, może coś się zmieniło od momentu instalacji
                      2.8.1.3 i ani jednej zwiechy u mnie

Comment

• Nowa wersja aplikacji Honda Permissions: https://forum.xda-developers.com/sho...&postcount=856
                        Zmiany raczej kosmetyczne. Ale ludziska z XDA prosili o nie, więc są.

Comment

• System Honda Connect (+)

Yanosika pobrałem ze sklepu Google Play. Działa idealnie.
                          Wersja najnowsza.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Comment

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
                            Cieszę się, że przełamałeś się do automapy tak faworyzowanej przeze mnie od początku Widać różnicę w porównaniu z garminem?
                            jaka wersja AM jest stabilna?

Comment

• Instalacja HP i Yanosika ogarnięty. do pełni szczęścia brakuje mi tylko nawigacji offline (najlepiej AM). Gdzie po instalacji AM mam wgrać mapy?

Comment

• Gdzie zamarzysz....ja mam na penie, bo ma 64 GB,ale wcześniej miałem na Connect i też działało. Co do apki to mam najnowszą wersję. Działa raczej stabilnie.

Comment

Working...
                                X