Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez MarkII Zobacz postaTo nic nie daje. Miałem tak i przed tą aktualizacją w serwisie jak i po niej.
Comment
-
Zamieszczone przez cykomiko Zobacz postaDopóki nie zrobisz resetu fabrycznego dalsza dyskusja nie ma sensu
Comment
-
ktoś już to chyba wklejał ale jeszcze raz powinno pomóc:
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaA może byś napisał czy masz honda permission... nikt nie będzie zgadywał...
Comment
-
Zamieszczone przez MarkII Zobacz postaByć może nie wyraziłem się zbyt precyzyjnie - robiłem.
2. odblokowanie instalacji z "nieznanych" źródeł
3. na usb apka HondaAppCenter_A1.apk
nie było jeszcze wpisu, żeby na A 4.0.4 z dowolną aktualizacją nie działało.
Jeśli u Ciebie nie ruszy, to jesteś pierwszy.
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaNapisałem wcześniej, że zainstalowałem Honda Permission.Last edited by Alix; 14-07-2016, 23:07.był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta1. "twardy" reset systemu - z dwóch przycisków lub z ustawień!!!
2. odblokowanie instalacji z "nieznanych" źródeł
3. na usb apka HondaAppCenter_A1.apk
nie było jeszcze wpisu, żeby na A 4.0.4 z dowolną aktualizacją nie działało.
Jeśli u Ciebie nie ruszy, to jesteś pierwszy.
Dla mnie najbardziej wnerwiające jest te gubienie przebiegów w danych z jazdy A.
Comment
-
Po aktualizacji HondaAppCenter zmieniają się uprawnienia HondaAppCenter_A1.apk z preinstal na losowy? ciąg znaków. Musisz zainstalować HondaPermissions przed aktualizacją i przywrócić uprawnienia HAC z kopii lub ręcznie.
Co do resetowania zużycia to gdzieś w opcjach i-mid'a jest ustawienie, kiedy ma się resetować np. ręcznie, przy otwarciu wlewu paliwa itp. może to??był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Zamieszczone przez MarkII Zobacz postaCzy jest jakaś zależność pomiędzy nową wersją Honda app Center a brakiem możliwości instalacji ? Zresetowałem tablet. Dopóki nie zaktualizowałem Honda AppCenter mogłem instalować apki z nośnika, po aktualizacji - koniec.
Aktualizacja Honda app center psuje permissions
Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz postaPo aktualizacji HondaAppCenter zmieniają się uprawnienia HondaAppCenter_A1.apk z preinstal na losowy? ciąg znaków. Musisz zainstalować HondaPermissions przed aktualizacją i przywrócić uprawnienia HAC z kopii lub ręcznie.
Co do resetowania zużycia to gdzieś w opcjach i-mid'a jest ustawienie, kiedy ma się resetować np. ręcznie, przy otwarciu wlewu paliwa itp. może to??
Coś nie teges
Zrobiłem tak jak napisałeś i mam gdzieś Honda Center, w ogóle go nie aktualizuje.Last edited by MarkII; 02-07-2016, 19:13.
Comment
-
Zamieszczone przez ZbyszekSi nadałeś google maps uprawnienia jak dla navi (https://www.cmhonda.net/tutorials) ? dobrze wpisałeś nazwę apki i procesu?
Comment
Comment