Zamieszczone przez kristofer55
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez handman Zobacz postaJak najbardziej mam dźwięk w takiej sytuacji. W trakcie komunikatów Yanosika wycisza sie na chwilę muzyka w prawym przednim głosniku. Po czym po 2 sekundach wraca.
Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Yanosik na takich uprawnieniach działa ok, tylko nie ma możliwości regulacji głośności komunikatów i tego raczej nie da się ustawić bo jest realizowane przez sprzęt a nie przez aplikację.
20160605_150438.jpg
20160605_150450.jpg
20160605_150458.jpgbył: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
sigpic
http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic
Comment
-
Temat automapy i yanosika ogarnięty. Zrobiłem zerowanie connecta, zainstalowałem tylko najpotrzebniejsze rzeczy i dźwięk działa zarówno na AM i na Yanosiku.
Kwestia głośnych komunikatów yanosika pozostaje bez zmian. Program nie ma możliwości zmiany głośności.
IMG_0082.jpg
IMG_0080.jpg
Chodzi mi jeszcze po głowie zakup dvbt. Są na allegro kompatybilne z andkiem 4.0.3. Podłączamy pod USB (w naszym przypadku musi być kabelek z usb na micro) instalujemy apkę i wypuszczamy antenkę gdzieś koło klapy bagażnika (chociaż to niekoniecznie).
Comment
-
Co rozumiesz przez zerowanie Connecta?Last edited by Alix; 11-06-2016, 09:41.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
W menu masz opcje przywracania do ustawien fabrycznych i pewnie o to chodzi. Po zakupie kozystalem z tego kilka razy bo tak sie wieszal. Po styczniowej aktualizacji jest dobrze. Natomiast w connect + chyba dalej walcza bo jak ostatnio bylem w serwisie to pracownik strasznie narzekal na problemy. Tym razem garmin sie wysypywal.
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaCo rozumiesz przez zerowanie Connecta?
Klikasz wtedy na koniec "wymarz wszystko"
Jest to o tyle "głębokie leczenie", że po tym musisz ustawić stacje radiowe, godzinę itp...Last edited by pawcio-203; 11-06-2016, 10:03.
Comment
-
Dla odważnych: na XDA pojawił się biuletyn i dysk serwisowy do aktualizacji Connecta RC4:
Hope someone can help. This year, Honda released the Honda Connect system in their cars, the system runs on the Ice Cream Sandwich 4.0.4 platform (yeah old I know) although it appears to be completely locked down, no Play store available! You...
posty 654 i 656był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
sigpic
Comment
-
Zamieszczone przez mirek58 Zobacz postaWczoraj aktualizowałem nawigację wyświetlono -aktualizacja udanaa- a dzisiaj biały ekran co może być przyczyną?
wstępnie poinformowali mnie że może zajść potrzeba wymontowania radia.
Nie mam teraz możliwości intalacji żadnych programów z tej strony https://www.mus4.com.br/CMhonda/Last edited by mirek58; 11-06-2016, 13:27.
Comment
-
Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz postaYanosik na takich uprawnieniach działa ok, tylko nie ma możliwości regulacji głośności komunikatów i tego raczej nie da się ustawić bo jest realizowane przez sprzęt a nie przez aplikację.
gdzie jest instrukcja instalacji honda permissions? bo nie moge namierzyc
Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu TapatalkaLast edited by brumzium; 11-06-2016, 13:46.
Comment
-
Walczę z zainstalowaniem oryginalnego Gramina do Connecta.
zainstalowałem Aplikację, ale utknąłem.... żeby działała potrzeba uprawnień ROOT-a by zmodyfikować katalog z mapami w pamięci urządzenia. Próbował ktoś tymczasowo ROOT-ować albo w inny sposób walczyć z uprawnieniami do zapisu na partycji systemowej?
Comment
-
Zamieszczone przez brumzium Zobacz postaczyli jak zainstalowalem samego yanosika to teraz ta sama metoda honda permissions i jak wyedytuje jak powyzej to juz mi dzialac bedzie? nie wiecej nie trzeba?
gdzie jest instrukcja instalacji honda permissions? bo nie moge namierzyc
A jak instalowałeś Yanosika??był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
sigpic
Comment
-
Zamieszczone przez benekx Zobacz postaWalczę z zainstalowaniem oryginalnego Gramina do Connecta.
zainstalowałem Aplikację, ale utknąłem.... żeby działała potrzeba uprawnień ROOT-a by zmodyfikować katalog z mapami w pamięci urządzenia. Próbował ktoś tymczasowo ROOT-ować albo w inny sposób walczyć z uprawnieniami do zapisu na partycji systemowej?
Comment
-
Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz postaDla odważnych: na XDA pojawił się biuletyn i dysk serwisowy do aktualizacji Connecta RC4:
Bo tu chyba tego nie ma.
2016-06-11 18.26.31.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaJak nie miałeś fabrycznie garmina to nie wiem (nawet nie znam aplikacji na androida do pobrania na własną rękę). A jak miałeś, ale odinstalowałeś i chcesz go powtórnie mieć to wyzeruj connecta i będzie.
Potrzebuje go uruchomienia Garmina na zwykłym Connecie.
Jak zwalczę, to pochwalę się
Comment
Comment