Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• na tej stronie co wszyscy pobierali byl (pisze z tel wiec nie mam jak latwo znalezc)

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez brumzium Zobacz posta
      mi yanosik startuje przy kazdym odpaleniu auta tak mi brakuje tylko zeby dzwieki bylo z niego slychac
      Sprawdź ustawienia w Yanosiku - u mnie działa dźwięk normalnie?
      ............................C I V I C
      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
      . .
      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Zamieszczone przez Alix Zobacz posta
        Sprawdź ustawienia w Yanosiku - u mnie działa dźwięk normalnie?
        a masz go w tle jako ikonke? ja moge go miec w trakcie wlaczonej muzy

Wysłane z mojego ONE A2003 przy użyciu Tapatalka

Comment

• Tak, ikonka jest i cały czas działa Ale nie wiem czy w trakcie muzy z OEM odtwarzacza działa, bo w sumie korzystam z playera z apki teraz...
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Ikonka jest caly czas. Janosik działa w tle nawet jak muzyka idzie z radia DAB, FM czy mp3.

Comment

• Potwierdzam, działa tylko u mnie ma problem ze zliczaniem kilometrów - po prostu nie sumuje przebiegu.

A instalował ktoś Waze 4.3.0.2? Na cmhonda jest, ale rekomendują wersję 3.9.9 i rzeczywiście ta chodzi bez najmniejszych zastrzeżeń.
              Ale wer. 4 ma trochę nowych, przydatnych funkcji więc zanim zamienię pytam bardziej doświadczonych.
              Last edited by ZbyszekS; 09-06-2016, 14:00.
              był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
              jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
              sigpic
              http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
                A instalował ktoś Waze 4.3.0.2? Na cmhonda jest, ale rekomendują wersję 3.9.9 i rzeczywiście ta chodzi bez najmniejszych zastrzeżeń.
                Ale wer. 4 ma trochę nowych, przydatnych funkcji więc zanim zamienię pytam bardziej doświadczonych.
                Ja miałem najnowszego Waze przez jakiś tydzień i niestety musiałem zainstalować 3.9.9.0, bo ten 4.3.0.2 niestety wieszał się dużo częściej od starszego - a szkoda, bo tak jak piszesz - nowszy ma więcej funkcji...

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
                  Potwierdzam, działa tylko u mnie ma problem ze zliczaniem kilometrów - po prostu nie sumuje przebiegu.

4.3.0.2 wiesza się przy kliknięciu w raportowanie zdarzeń + przy paru innych akcjach.
                  Zgłosiłem błąd w kanale beta, ale nie potrafią go odtworzyć. Wysłałem filmik i logi.
                  Niestety nie mam info zwrotnego.

3.9.9 działa stabilnie. Jedyna wada jaką zauważyłem to brak umiejętności wyliczenia trasy po ponownym odpaleniu samochodu.
                  Sunday Driver

Comment

• Co należy wpisać <processName> dla Janosika (nie znam nazwy apki)? Proszę o pomoc

Comment

• Zamieszczone przez Fil303 Zobacz posta
                      Co należy wpisać <processName> dla Janosika (nie znam nazwy apki)? Proszę o pomoc
                      pl.neptis.yanosik.mobi.android
                      uprawnienia jak dla nawigacji

Comment

• Niestety u mnie wersja aplikacji Automapy od SMike crashuje po włączeniu i chęci rejestracji... Miał ktoś tak?

Comment

• Nie wiem co jest. Yanosik nie działa w trakcie jazdy, ale nie zamyka odtwarzacza.
                          Uprawnienia takie same jak przy automapie. Co ciekawe, po instalacji yanosika brak dźwięku w automapie...
                          Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
                            4.3.0.2 wiesza się przy kliknięciu w raportowanie zdarzeń + przy paru innych akcjach.
                            Zgłosiłem błąd w kanale beta, ale nie potrafią go odtworzyć. Wysłałem filmik i logi.
                            Niestety nie mam info zwrotnego.

3.9.9 działa stabilnie. Jedyna wada jaką zauważyłem to brak umiejętności wyliczenia trasy po ponownym odpaleniu samochodu.
                            Też do nich zgłaszałem problem, może ktoś ogarnie i poprawi w nowej wersji .
                            Ja codziennie używam Waze w wersji 3.9.9 (dojazdy praca/dom) i jestem mega zadowolony. Trasę w korkach jak dla mnie super wyznacza, jeździłem wcześniej na GM i takimi drogami jak z Waze jeszcze nie jeździłem ( oczywiście na + ). Faktycznie jest problem z wyznaczaniem trasy jak podniesie nawigacje po uruchomieniu samochodu - nauczyłem się po prostu wyłączać przed wyjęciem kluczyka :-).

Comment

• Zamieszczone przez handman Zobacz posta
                              Ikonka jest caly czas. Janosik działa w tle nawet jak muzyka idzie z radia DAB, FM czy mp3.
                              ale masz dzwiek w janosiku jak masz muze z USB/CD/radia na oryginalnym playerze?

Zamieszczone przez cykomiko Zobacz posta
                              pl.neptis.yanosik.mobi.android
                              uprawnienia jak dla nawigacji
                              jest gdzies podsumowanie o co chodzi z nadawaniem uprawnien, po co (cos sie zmienilo?) i jak to zrobic?

jesli dobrze rozumiem, to przy pomocy tej zmiany uprawnien moge zrobic tak ze janosik bedzie czul sie jak nawigacja garmina i podawal komunikaty przez ten maly niezalezny glosnik, a muzyka z oryginalnego playera bedzie grac?
                              Last edited by brumzium; 09-06-2016, 23:10.

Comment

• Zamieszczone przez brumzium Zobacz posta
                                ale masz dzwiek w janosiku jak masz muze z USB/CD/radia na oryginalnym playerze?
                                Jak najbardziej mam dźwięk w takiej sytuacji. W trakcie komunikatów Yanosika wycisza sie na chwilę muzyka w prawym przednim głosniku. Po czym po 2 sekundach wraca.

Comment

Working...
                                X