Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mehau Zobacz postaJeśli chodzi o głośnik w AM to trzeba wejść w aplikacji w ustawienia --> dźwięk i wyłączyć dostosowywanie głośności podczas jazdy. Wtedy działa też lewy. Przynajmniej na postoju, jutro sprawdzę czy w czasie jazdy też jest ok.
Comment
-
Panowie, czy naszą aplikację dodajemy w dwóch punktach?
Kod:<processControl> 1)<processName>com.garmin.autooem</processName> 2)<packageName>com.garmin.autooem</packageName> 3)<authType>THIRD_PARTY</authType> 4)<appType>NAVI</appType> 5)<videoOut>STILL_IMAGE</videoOut> 6)<soundOut>0</soundOut> 7)<soundInterrupt>1</soundInterrupt> 8)<soundInterruptMute>1</soundInterruptMute> 9)<lastMode>1</lastMode> 10)<oomSetPerm>0</oomSetPerm> 11)<processKillTarget>0</processKillTarget>
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaTo juz wcześniej zrobiłem ale sprawdzałem również na postojuSunday Driver
Comment
-
Hmm u mnie Automapa z kolei ma dźwięk normalnie tylko wiesza się koszmarnie. Moze kwestia ze moj Connect jest przed ta ostatnią aktualizacją? Pytanie: czy ten cholerny zegar w rogu ekranu co się pojawia po aktualizacji da się wyłączyć czy on caly czas musi być widoczny?............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Ustawienia > informacje > zegar > umiejscowienie zegara
A jak skonfigurować dla apki Waze? Na wzór Garmina? Jak znaleźć dokładną nazwę uruchomionej aplikacji ?Last edited by kristofer55; 27-05-2016, 09:50.
Comment
-
Zamieszczone przez kristofer55 Zobacz postaA jak skonfigurować dla apki Waze? Na wzór Garmina? Jak znaleźć dokładną nazwę uruchomionej aplikacji ?
spojrz na poprzedniej stronie post 622, a jak chcesz zobaczyc wszystkie dane innej apki to muszisz zainstalowac "Applist" i wtedy mozesz znalesc nazwy i pliki.(poprzednia strona zdjecia na dole)
pozdrawiam
Comment
-
Przejechałem z AM 150km i dwa razy w mieście się wywaliła. Dzisiaj jechałem z Waze 100km i w miarę rozsądnie wybierała trasę a było trochę korków i prac na drodze. Ale najnowsza wersja nie jest stabilna i potrafi się zawiesić.
Dla ułatwienia zrobiłem akcję która automatycznie odpala/wyłącza wifi w telefonie jeśli telefon podłączy się do głośnomówiącego. Fajnie działa i nie trzeba pamiętać o włączaniu i wyłączaniu danych.
Comment
Comment