Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
    Temat automapy i yanosika ogarnięty. Zrobiłem zerowanie connecta, zainstalowałem tylko najpotrzebniejsze rzeczy i dźwięk działa zarówno na AM i na Yanosiku.
    Kwestia głośnych komunikatów yanosika pozostaje bez zmian. Program nie ma możliwości zmiany głośności.

[ATTACH=CONFIG]28457[/ATTACH]
    [ATTACH=CONFIG]28458[/ATTACH]

Chodzi mi jeszcze po głowie zakup dvbt. Są na allegro kompatybilne z andkiem 4.0.3. Podłączamy pod USB (w naszym przypadku musi być kabelek z usb na micro) instalujemy apkę i wypuszczamy antenkę gdzieś koło klapy bagażnika (chociaż to niekoniecznie).
    pawcio-203 możesz podesłać mi działająca ver.am oraz info gdzie umieściłeś dane am?

Comment

• Zamieszczone przez PJW Zobacz posta
      Gdzie zamarzysz... .ja mam na penie, bo ma 64 GB,ale wcześniej miałem na Connect i też działało. Co do apki to mam najnowszą wersję. Działa raczej stabilnie.
      to trzeba jakoś ustawić ścieżkę dla am żeby wiedziała gdzie są dane i wtedy muza z drugiego pena działa bez zarzutu?

Comment

• Z muzą z drugiego pena czasem jest konflikt i trzeba kombinować. Najlepiej mieć na tym samym. A jeżeli koniecznie chcesz ja drugim to często trzeba bawić się tak, że wyjąć pena z muzą, załadować automapę, wyznaczyć trasę i dopiero wrzucić drugiego pena. Czasem działa bez problemu, a czasem jest potrzeba wykonania czynności jak wyżej.

Comment

Z muzą z drugiego pena czasem jest konflikt i trzeba kombinować. Najlepiej mieć na tym samym. A jeżeli koniecznie chcesz ja drugim to często trzeba bawić się tak, że wyjąć pena z muzą, załadować automapę, wyznaczyć trasę i dopiero wrzucić drugiego pena. Czasem działa bez problemu, a czasem jest potrzeba wykonania czynności jak wyżej.
          folder o jakiej nazwie musi być na penie aby to wszystko chodziło sprawnie?

Comment

• Ja mam wszystko w folderze AutoMapa i działa bez problemu

Comment

• ale am masz zainstalowaną w hc?
              a na penie tylko folder (oprócz muzy) AutoMapa a nie jak w przypadku telefonów android/obb/automapa ?

sorki że tyle pytań ale chciałbym to poprawnie zrobić do mojej strzały

civic.jpg

Comment

• Tak, na penie folder AutoMapa i tam mam mapy + kopię aplikacji. Samą aplikację instalowałem na HC

Comment

Tak, na penie folder AutoMapa i tam mam mapy + kopię aplikacji. Samą aplikację instalowałem na HC
                  wielkie dzięki za info. sprawdzę jak tylko wyjdę z pracy

Comment

• extra yanosik am działa spoko, dlaczego jak słucham muzy podczas jazdy z am słychać ją tylko w prawym głośniku nawet ja wyłączę am ? drugi głośnik zaczyna grać dopiero po ponownym rozruchu silnika, normalne?

Comment

• Zamieszczone przez czterolistny Zobacz posta
                      extra yanosik am działa spoko, dlaczego jak słucham muzy podczas jazdy z am słychać ją tylko w prawym głośniku nawet ja wyłączę am ? drugi głośnik zaczyna grać dopiero po ponownym rozruchu silnika, normalne?
                      Nienormalne, ale mam tak samo i dlatego na razie AM nie używam.
                      Kiedyś pokombinuje z uprawnieniami...

Comment

• Miałem tak, pomógł reset do ustawień fabrycznych i ponowna instalacja.

Comment

Miałem tak, pomógł reset do ustawień fabrycznych i ponowna instalacja.
                          Kurcze znowu reset .AM instalowałem właśnie po resecie z uprawnieniami:

1)<processName>pl.aqurat.automapa</processName>
                          2)<packageName>pl.aqurat.automapa</packageName>
                          3)<authType>THIRD_PARTY</authType>
                          4)<appType>NAVI</appType>
                          5)<videoOut>STILL_IMAGE</videoOut>
                          6)<soundOut>0</soundOut>
                          7)<soundInterrupt>1</soundInterrupt>
                          8)<soundInterruptMute>1</soundInterruptMute>
                          9)<lastMode>1</lastMode>
                          10)<oomSetPerm>0</oomSetPerm>
                          11)<processKillTarget>0</processKillTarget>

Jak się pozbyć pozostałego widgetu po waze? Odinstalowałem usunąłem wpis w HP a ikonka bez rysunku z napisem waze została w widgetach.
                          Last edited by czterolistny; 07-07-2016, 10:36.

Comment

• Z tym głosem w jednym głośniku to trochę dziwna sprawa ponieważ wystarczy jak wykonam połączenie tel.(wystarczy 1 sygnał), to muzykę zaczyna być słychać w obu głośnikach (am i yanosik włączony). Miał ktoś tak?

Comment

• Zamieszczone przez czterolistny Zobacz posta
                              Z tym głosem w jednym głośniku to trochę dziwna sprawa ponieważ wystarczy jak wykonam połączenie tel.(wystarczy 1 sygnał), to muzykę zaczyna być słychać w obu głośnikach (am i yanosik włączony). Miał ktoś tak?
                              Nie wiem czy pomoge, ale mialem podobne efekty jak w yanosiku mialem wlaczone informowanie glosowe o braku internetu i gps. Po uruchomieniu zaplonu od razu informowal ze brak polaczenia gps i od razu po tym muzyka leciala tylko na prawym glosniku az do momentu kolejnej informacji z yanosika albo wlasnie wykonania polaczenia. Jak wylaczylem te powiadomienia to juz tego problemu nie ma.

Comment

• Zamieszczone przez wojtekww123 Zobacz posta
                                Nie wiem czy pomoge, ale mialem podobne efekty jak w yanosiku mialem wlaczone informowanie glosowe o braku internetu i gps. Po uruchomieniu zaplonu od razu informowal ze brak polaczenia gps i od razu po tym muzyka leciala tylko na prawym glosniku az do momentu kolejnej informacji z yanosika albo wlasnie wykonania polaczenia. Jak wylaczylem te powiadomienia to juz tego problemu nie ma.
                                hmm , muszę to sprawdzić

Comment

Working...
                                X