W HC jest tylko 1GB ramu, więc raczej bym na to nie liczył.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Dokładnie, tu RAM może być problemem. Bo jak zaczyba mielic z pamieci SD to jest kicha............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zaistalowałem Honda Permission oraz zaznaczyłem instalowanie aplikacji spoza marketu w systemie Android, ale dalej nie mogę zainstalować aplikacji, wiecie co jest tego powodem? Opcja "zainstaluj" jest nieaktywna.
IMG_20160630_161106.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaNawet nie da się mieć dwóch plików o tej samej nazwie… nie wiem jak to zrobiłeś, ale to niemożliwe.
Instalator w connect nie widzi drzewa folderów tylko folder główny. Nie wiem jak do tego doszedłeś.
tylko ostatnia jest prawidłowa - możliwa do instalacji
jeśli chcemy instalować apki z różnymi nazwami plików to niestety musimy dokonać odpowiednich wpisów w allowed installations (czy jakoś tak) ze ich skrótami lub PREINSTALLLast edited by cykomiko; 01-07-2016, 08:41.
Comment
-
Zamieszczone przez cykomiko Zobacz postato zależy:
- jeśli masz zainstalowaną Honda permissions to tylko popraw wpis na PREINSTALL
- jeśli nie masz zainstalowanej Honda permisstons to niestety reset fabryczny
Comment
-
Zamieszczone przez czterolistny Zobacz postaczy reset fabryczny można zrobić z poziomu ustawień i czy jak go zrobię to nie usunie on mi aktualizacji oprogramowania wgranego w serwisie?
Nie usunie
Comment
-
Zamieszczone przez solarlodge Zobacz postaMi w Connect nie działa rejestrowanie przejechanych kilometrów. Czy tylko ja tak mam?
Co do cytatu to śmiech jakiś. Mój komputer gubi poprzednie spalania :
Po przekręceniu stacyjki spalania z tankowania było pod poz 1
po chwili przeskoczyło na 2
po kilku przekręceniach zapłonu na 3 !!!
aż zniknęło całkiem
Po jaką cholerę mi taki g... system statystyczny, który gubi dane ?
Był bym zobowiązany jeśli ktoś nie skazywał by mnie na przejście przez kolejne 85 stron forum i napisał mi jak zainstalować apk zewnętrzne bo metoda z poradnika video u mnie nie działa. System widzi apki HondaAppCenter_A1.apk ale "zainstaluj" jest na szaro.
Jestem tez po wczorajszej wizycie w serwisie gdzie wgrano mi aktualizację o kodzie - CR4 (czy coś takiego) i żadnych zmian na plus nie ma. Podobno jest w przygotowaniu kolna aktualizacja bo Honda zdaje sobie sprawę, że działa to fatalnie.
Dziękuje z góry za okazaną cierpliwość.Last edited by MarkII; 02-07-2016, 09:57.
Comment
-
Hmm... a nie dajesz czasem podwójnego rozszerzenia HondaAppCenter_A1.apk.apk? Nowsze systemy nie pokazują rozszerzenia plików, a Ty może dodajesz je nieświadomie... Kliknij na apkę pod windowsem i daj "zmień nazwę" pokaże się pełna nazwa z rozszerzeniem. Jaki masz system? Bo na win 7 musisz zaznaczyć w widoku "pokaż rozszerzenia znanych plików".
Naprawdę nic mi nie przychodzi do głowy bo działa każdemu oprócz Ciebie...
Comment
Comment