Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
    Który to? Chwalić się.
    https://zacharoff.pl/?p=789
    "Kolega S_Mike z Poznania" - hehe, dobre.
    Nie mieszkam w Poznaniu, a troszkę bliżej Zachara, na tyle blisko ze sam mógłbym się z Zacharem na kawę umówić - jakbym go znał

Fakt, że mogli coś wspomnieć o civicforum (chyba jedyne forum w Polsce wałkujące ten temat) oraz XDA (jak już wspomnieli o zachodnim forum). No a tak Zachar będzie dostawał te tysiące maili, z zapytaniem gdzie szukać informacji. Pewnie nie chcieli robić darmowej reklamy...

Zamieszczone przez CityMatic Zobacz posta
    To że się upublicznia to dobrze warto jest wiedzieć że nie tylko Civic ale i inne modele również moja CRV też lubi te zmiany
    :-)
    No tak. Nie tylko Civic ma Hondę Connect. Dziwne, że Zachar o tym zapomniał, albo nie przyszło mu do głowy, że w kilku modelach Hondy jest ten sam "wspaniały" system.
    Last edited by SMike; 27-06-2016, 10:35.

Comment

• przepraszam wszystkich to moja sprawka. Nie miałem pojęcia że Zachar to wrzuci do sieci . Plan był taki że zrobimy film instruktażowy dla zachara - potem na spokojnie dośle wszystkie fakty, linki do forum itp. i wszystkie opcje które można w łatwy sposób zaprogramować. Z tego zostanie nagrany film.
      Podczas nagrywania zaproponował że zrobimy to tradycyjnie i nagra razem z wstępem i zakończeniem. Niestety trema mnie zżarła i wyszło jak wyszło. Po zmontowaniu Zachar zdecydował ze wyszło naturalnie i wrzucił do sieci ...

SMike nie wiem skąd wyskoczyłem z tym Poznaniem . W każdym razie nic straconego zapraszam na dogrywkę jeśli mieszkasz blisko (np dzisiaj o 18). Film zostanie poprawiony o brakujące fakty lub nagrany jeszcze raz przez tylko z samym Zacharem.

Comment

• Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
        SMike nie wiem skąd wyskoczyłem z tym Poznaniem . W każdym razie nic straconego zapraszam na dogrywkę jeśli mieszkasz blisko (np dzisiaj o 18). Film zostanie poprawiony o brakujące fakty lub nagrany jeszcze raz przez tylko z samym Zacharem.
        Spoko, nie obrażam się za Poznań - w zasadzie to nigdzie nie pisałem gdzie mieszkam Dzięki za zaproszenie, ale jak dobrze zrozumiałem film kręcicie w Skawinie, a ja niestety mieszkam po drugiej stronie królewskiego miasta więc niema szans na przebicie się o takiej godzinie. A poza tym a) nie jestem zbyt medialny, b) nie szukam rozgłosu, c) i pewnie też by mnie trema zjadła.
        Więc wyprostujcie niedopowiedzenia z pierwszej części (linki, modele Hond, społeczność civicforum, XDA) i będzie git. Na kawę możemy się z Zacharem kiedyś indziej umówić, bez kamer "of course"

Comment

• Uff, na przyszłość dajcie jakoś znać, że rozkręcacie taką imprezę, szczególnie z Forum w tle... a najwięcej zasług należy się SMike w sumie... Swoją drogą chyba wypadałoby, aby XDA i nasze Forum gdzieś były wspomniane, bo wszyscy trochę na to popracowaliśmy!!!

BTW SMike obiecałem kilkadziesiąt stron temu nagrodę Prezesa komuś, ktoś rozgryzie uprawnienia i tak będzie, obiecana stówa musi pójść! Możesz mi wysłać na PW odpowiednie dane?
          ............................C I V I C
          .. generacje . wersje usportowione ..silniki
          . .
          Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Alix to był spontan. Zachar nagrywał inny film i podjechałem do niego na 15 min z czego wyszło 18min nagrania. A ze kanał jest z przymrużeniem oka wiec się nie wahał mnie pogrążyć . Tak jak pisałem zostanie to uzupełnione i odpowiednio oprawione. A SMike należy się

Comment

• Filmik spoko, wielu osobom sie przyda, bo nie kazdy siedzi na forach. Tylko dzwiek jest fatalny. Zachara slychac sobrze a Ciebie jak z zaswiatow. Mialem na max glosnosc z laptopie i tak siedzialem z uchem przy glosniczku.

Comment

• Zamieszczone przez r4fek Zobacz posta
                Wprawdzie nie mam iPhone'a, tylko Nexusa 5, ale to jakiś dramat.. Jak udostępniam wifi laptopowi, to wszystko dzieje się automatycznie.
                Na Iphone tez dziala i nic nie trzeba ustawiac na nowo. Instrukcja klamie.

Comment

• Posłusznie donoszę, że Waze 4.4.0.0 zainstalowane i działa.

Jedyne ograniczenie, to nie da się zgłaszać wydarzeń ani podejrzeć ostrzeżeń na wyznaczonej trasie - zawiesza się wtedy. Ale ponieważ w tle mam włączonego Yanosika to i tak tylko tam zgłaszam ostrzeżenia.
                  Plusy w stosunku do 3.9.9.0 to ładniejsza grafika i możliwość wpisywania punktów pośrednich.
                  był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
                  jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
                  sigpic
                  http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Zamieszczone przez ZbyszekS Zobacz posta
                    Posłusznie donoszę, że Waze 4.4.0.0 zainstalowane i działa.

Jedyne ograniczenie, to nie da się zgłaszać wydarzeń ani podejrzeć ostrzeżeń na wyznaczonej trasie - zawiesza się wtedy. Ale ponieważ w tle mam włączonego Yanosika to i tak tylko tam zgłaszam ostrzeżenia.
                    Plusy w stosunku do 3.9.9.0 to ładniejsza grafika i możliwość wpisywania punktów pośrednich.
                    Mam prośbę. W oknie wyszukiwania trasy wpisz 2##2. Waze przejdzie w tryb debugowania. Odpal raportowanie o komunikatach. Aplikacja się wywali. Wejdź w nią jeszcze raz i w ustawieniach odpal raportowanie błędów. Ja to już robiłem kilkukrotnie, ale deweloperzy nie reagują. Im więcej użytkowników będzie zgłaszać problem tym chętniej nim się zajmą
                    Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez mehau Zobacz posta
                      Mam prośbę. W oknie wyszukiwania trasy wpisz 2##2. Waze przejdzie w tryb debugowania. Odpal raportowanie o komunikatach. Aplikacja się wywali. Wejdź w nią jeszcze raz i w ustawieniach odpal raportowanie błędów. Ja to już robiłem kilkukrotnie, ale deweloperzy nie reagują. Im więcej użytkowników będzie zgłaszać problem tym chętniej nim się zajmą
                      Zrobione, co jakiś czas będę ich molestował
                      sigpic

Comment

• wczoraj dogrywka sie nie powiodla. Kamerzysta nie dopisał. Jesli macie jakieś pomysly dla zachara to piszczcie.

Comment

• Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
                          przepraszam wszystkich to moja sprawka. Nie miałem pojęcia że Zachar to wrzuci do sieci . Plan był taki że zrobimy film instruktażowy dla zachara - potem na spokojnie dośle wszystkie fakty, linki do forum itp. i wszystkie opcje które można w łatwy sposób zaprogramować. Z tego zostanie nagrany film.
                          Podczas nagrywania zaproponował że zrobimy to tradycyjnie i nagra razem z wstępem i zakończeniem. Niestety trema mnie zżarła i wyszło jak wyszło. Po zmontowaniu Zachar zdecydował ze wyszło naturalnie i wrzucił do sieci ...

Maccan, skąd można pobrać listę z uprawnieniami apk i poradnik jak to wszystko ogarnąć?

Comment

• Dla własnego dobra przeczytaj ostatnie kilkanaście stron tego wątku - jest kilka razy dokładnie opisane. Jeśli nie zrozumiesz wtedy pytaj ...

Comment

• Albo zajrzyj na: https://www.cmhonda.net/
                              sigpic

Comment

• Zastanawiam po co ludzie pytają o listy z uprawnieniami. Niedługo każdy z nas będzie musiał instalować rzeczy niepotrzebne tylko po to aby ktoś wiedział co kliknąć. Naprawdę nie jest to chińszczyzna i można samemu pokombinować na których opcjach działa prawidłowo. Sami dochodziliśmy co trzeba do automapy, Google maps itp...
                                Civic 1.5T

Varadero

Comment

Working...
                                X