Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Udało się nadać Waze uprawnienia Garmina?

Comment

• Jeszcze nie ale dzisiaj testowalem wersje 3.9.9.0 w krakowie. Dziala calkiem fajnie. Powiadomienia od uzytkownikow jeszcze slabe ale info o korkach dosyc odpowiadalo warunkom na drodze. Nawet nie uprawniona nie wywalala przy cofaniu.

Comment

• No właśnie też to zauważyłem - niektórych (ale niestety nielicznych) nie wywala przy cofaniu! Nie wiem, od czego to zależy.

Może porównanie dwóch takich apek co jedna ma a co druga nie ma pozwoliłoby na odkrycie odpowiednich mocy żeby zbędne ograniczenia...

Last edited by Alix; 19-05-2016, 20:43.
        ............................C I V I C
        .. generacje . wersje usportowione ..silniki
        . .
        Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Dziekuje
          jestem nowy na Forum i podziwiam Was za to co robicie.

Comment

• Jak pisałem mamy zaciągniętą cała listę z uprawnieniami dla każdego programu. Problemem jest brak czasu aby rozszyfrować w 100% co za co jest odpowiedzialne. Ale generalnie łatwo jest przypisać dla podobnych programów.
            Jeśli ktoś nie ma HC+ a chciałby GM to pisać na priv. Zresztą nawet nie wiem jak to udostępnić.

Co do waze to ciekawa aplikacja trochę śmieszna ale dawała radę przez cały dzień. Razem z Yanosikiem całkiem kulturalnie się z tym podróżuje. Niestety udostępniałem internet z komórki i bateria mimo ładowania z hondowego zasilania topniała w astronomicznym tempie. Jest na to jakiś sposób - modem z kartą?

Google maps działa za to bardzo szybko ale mam wrazenie ze nie nadaje sie do podróżowania. Bardzo często prowadziła przez nieprzejezdne miejsca. Zdecydowanie lepsza jest aktualna wersja na telefon.

Jeśli czas pozwoli to sprawdzę jutro czy uprawnienia dla drugiej navi działają oraz czy nadawanie uprawnień jest możliwe dla ogarniętego użytkownika androida. Jeśli będzie ok to może jakiegoś tutka przez weekend zrobię.
            Last edited by Maccan; 19-05-2016, 22:02.

Comment

• Spotify działa super w najnowszej wersji. Piosenki zrzucają się do offline bezpośrednio na USB jeśli jest ustawione przechowywanie danych w pamięci zewnętrznej. Dobrze też współgra z Waze jako nawigacją. W trakcie podawania komunikatów muzyka jest sciszana. Jedyna wada jaka się dopatrzyłem to brak możliwości przełączania utworów z kierownicy i brak wyświetlania utworów na i-mid.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka
              Sunday Driver

Comment

• Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
                modem z kartą
                Modem z kartą, a właściwie router i to najlepiej z anteną zewnętrzną... ja już planuję zakup

Zamieszczone przez Maccan Zobacz posta
                czy nadawanie uprawnień jest możliwe dla ogarniętego użytkownika androida. Jeśli będzie ok to może jakiegoś tutka przez weekend zrobię.
                To byłoby... nieocenione z Twojej strony, myślę, że bylibyśmy wręcz cholernie wdzięczni
                ............................C I V I C
                .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                . .
                Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Trochę szkoda bo mam nieograniczony net w fonie, sprawdzę jeszcze przez ładowarkę.

Dzisiaj będąc w serwisie (ktoś mi porysował listwę na drzwiach i urwał się zaczep na czarnej listwie przy szybie) zanim mnie obsłuzono słyszałem 3 rozmowy o wadliwym connecie. Jeden gościu dzwonił już po najnowszej aktualizacji że zniknęły mu cyfry i nie może wpisać kodu miejscowości.

Też się cieszę że sie troche ruszyło w sprawie. Jak sie uda z programami to zabieram się za iluminację wnętrza - dzięki andkowi otworzyły się niesamowite mozliwości

Comment

• można prosić linka do spotify?

Comment

• Ekran logowania się źle skaluje, potem wszystko super

Sunday Driver

Comment

• Przez ładowarkę powinno być ok. Napięcie na fabrycznym USB nie kest rewelacyjne.

Sunday Driver

Comment

• Mój IP6S bez problemu daje radę ładować się przez usb udostępniając net (hotspot).
                          Podobnie jest jak używam google maps jadąc w telefonie.

Lekko się grzeje.

Comment

• Czytam wątek z zaciekawieniem, mimo, że nie mam Connecta w 8gen ale lubie zmagania z ograniczeniami rzeczywistości

A nie próbowaliście rozkminić czegoś na kształt Android Auto? Zeby Connect stał się tylko displayem apki z telefonu? Bo na telefonach na ogól mamy wyzsze wersje andruta niż 4.0.4 przez co byłby dostęp do najnowszych release GM, Yanosików itp.
                            Chociaz to rozwiazanie nie byloby satysfakcjonujace dla wielbicieli nadgryzionego jabłuszka.

Comment

• Podczas ładowania S6E cały czas uruchamia mi się mirrorlink i nie mogę tego wyłączyć. Być może to jest przyczyną padu baterii? W innych samochodach oczywiście ładuje bez problemu.

Comment

• Dlatego lepiej ładować ładowarką niż bezpośrednio przez USB . Nie dość, że próbuje uruchomić MirrorLink to jeszcze ma mały prąd..

Comment

Working...
                                X