Udało się nadać Waze uprawnienia Garmina?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
No właśnie też to zauważyłem - niektórych (ale niestety nielicznych) nie wywala przy cofaniu! Nie wiem, od czego to zależy.
Może porównanie dwóch takich apek co jedna ma a co druga nie ma pozwoliłoby na odkrycie odpowiednich mocy żeby zbędne ograniczenia...
Last edited by Alix; 19-05-2016, 20:43.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Jak pisałem mamy zaciągniętą cała listę z uprawnieniami dla każdego programu. Problemem jest brak czasu aby rozszyfrować w 100% co za co jest odpowiedzialne. Ale generalnie łatwo jest przypisać dla podobnych programów.
Jeśli ktoś nie ma HC+ a chciałby GM to pisać na priv. Zresztą nawet nie wiem jak to udostępnić.
Co do waze to ciekawa aplikacja trochę śmieszna ale dawała radę przez cały dzień. Razem z Yanosikiem całkiem kulturalnie się z tym podróżuje. Niestety udostępniałem internet z komórki i bateria mimo ładowania z hondowego zasilania topniała w astronomicznym tempie. Jest na to jakiś sposób - modem z kartą?
Google maps działa za to bardzo szybko ale mam wrazenie ze nie nadaje sie do podróżowania. Bardzo często prowadziła przez nieprzejezdne miejsca. Zdecydowanie lepsza jest aktualna wersja na telefon.
Jeśli czas pozwoli to sprawdzę jutro czy uprawnienia dla drugiej navi działają oraz czy nadawanie uprawnień jest możliwe dla ogarniętego użytkownika androida. Jeśli będzie ok to może jakiegoś tutka przez weekend zrobię.Last edited by Maccan; 19-05-2016, 22:02.
Comment
-
Spotify działa super w najnowszej wersji. Piosenki zrzucają się do offline bezpośrednio na USB jeśli jest ustawione przechowywanie danych w pamięci zewnętrznej. Dobrze też współgra z Waze jako nawigacją. W trakcie podawania komunikatów muzyka jest sciszana. Jedyna wada jaka się dopatrzyłem to brak możliwości przełączania utworów z kierownicy i brak wyświetlania utworów na i-mid.
Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu TapatalkaSunday Driver
Comment
-
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postamodem z kartą
Zamieszczone przez Maccan Zobacz postaczy nadawanie uprawnień jest możliwe dla ogarniętego użytkownika androida. Jeśli będzie ok to może jakiegoś tutka przez weekend zrobię.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Trochę szkoda bo mam nieograniczony net w fonie, sprawdzę jeszcze przez ładowarkę.
Dzisiaj będąc w serwisie (ktoś mi porysował listwę na drzwiach i urwał się zaczep na czarnej listwie przy szybie) zanim mnie obsłuzono słyszałem 3 rozmowy o wadliwym connecie. Jeden gościu dzwonił już po najnowszej aktualizacji że zniknęły mu cyfry i nie może wpisać kodu miejscowości.
Też się cieszę że sie troche ruszyło w sprawie. Jak sie uda z programami to zabieram się za iluminację wnętrza - dzięki andkowi otworzyły się niesamowite mozliwości
Comment
-
Czytam wątek z zaciekawieniem, mimo, że nie mam Connecta w 8genale lubie zmagania z ograniczeniami rzeczywistości
A nie próbowaliście rozkminić czegoś na kształt Android Auto? Zeby Connect stał się tylko displayem apki z telefonu? Bo na telefonach na ogól mamy wyzsze wersje andruta niż 4.0.4przez co byłby dostęp do najnowszych release GM, Yanosików itp.
Chociaz to rozwiazanie nie byloby satysfakcjonujace dla wielbicieli nadgryzionego jabłuszka.
Comment
Comment