Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Działanie Systemu Honda Connect (+)

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• A u mnie dzisiaj...tak się zawiesiło, że podczas jazdy w przód cały czas działała kamera cofania.........jechałem tak ok 40 km (fajny efekt szczególnie jak wyprzedzał mnie samochód) ale zaczęło mnie to denerwować i wyłączyłem.

Comment

• Mi dziś zaczął wariować connect. Po wejściu w foldery z piosenkami ciągle wisi "trwa wyszukiwanie"...
      Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Ty ja już pisalem

Comment

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
          Mi dziś zaczął wariować connect. Po wejściu w foldery z piosenkami ciągle wisi "trwa wyszukiwanie"...
          Mialem to samo. Pomogło dopiero przywrócenie ustawień fabrycznych :/ Dziś na przeglądzie coś zaktualizowali, zobaczymy...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Comment

• Dziś na trasie odpaliłem nawigację, a tu co 5-6 minut wyłącza się sama i powraca do pulpitu android, czasem nie da się jej wcale uruchomić. Ktoś miał taki przypadek i udało mu się go rozwiązać? Wydaję mi się, że to przez ostatnią aktualizację Sygica, mogłem nie instalować.

Moja

Comment

• Ja miałem. Wejdź w ustawienia androida, kontrola aplikacji, zabij wszystkie procesy i powinno pójść.
              ............................C I V I C
              .. generacje . wersje usportowione ..silniki
              . .
              Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Dzięki, jutro sprawdzę.

Moja

Comment

• Witam, czy udało się komuś połączyć mirrorlink z Sony Z3?

Comment

• Witam wszystkich, Jestem posiadaczem 9-gen Civica z systemem Connect+. Znalazłem na forum temat pośrednio związany z MirrorLink, ale myślę, że warto założyć zbiorczy wątek poświęcony własnie tej technologii. W innych wątkach zauważyłem, że wątek dotyczył głównie pytań aktualizacji wersji Connect do wersji Connect+ (ta z nawigacją). Od początku. Chciałbym na początku też wyjasnić kilka kwestii - czym jest MirrorLink i jak to powinno działać (celowo piszę powinno). Widziałem na forum, że

kasujesz wszystkie telefony z Connecta, łączysz telefon najpierw przez bluetooth i konfigurujesz, później podłączasz kabel usb do pierwszego portu w Hondzie ( drugi port powinien, ale nie musi być pusty)
                    Last edited by handman; 27-03-2016, 20:16.

Comment

• Niestety nie mogę wejść w ustawienia androida bo wyskakuje mi komunikat, że dla bezpieczeństwa nie mogę korzystać z tych opcji podczas jazdy, mimo że wcale nie jadę... Zostaje jedynie reset, jak zresetować connecta?

Moja

Comment

• Ręczny zaciągnięty? Długie przytrzymanie przysku power restartuje connect.

Comment

• Ręczny nie był zaciągnięty. Trzymałem dość długo power, ale jedyne co się wyłączyło to muzyka. Później mi się przypomniało, że mogłem zmienić szatę graficzną to byłby reset.

Jednak dziś rano wszystko już działało, właściwie sama się odblokowała nawigacja i ani razu się nie wyłączyła.

Moja

Comment

• Tydzień po aktualizacji Connect działa dużo płynniej, jednak już pojawił się raz problem z "ładowaniem" pen-drive'a. Zobaczymy jak będzie dalej..

Comment

• Nie tylko my...

Comment

• Ciekawy test... gość nie widzi podobieństw do type R. Ślepy albo Rki nie widział.
                                Civic 1.5T

Varadero

Comment

Working...
                                X