A u mnie dzisiaj...tak się zawiesiło, że podczas jazdy w przód cały czas działała kamera cofania.........jechałem tak ok 40 km (fajny efekt szczególnie jak wyprzedzał mnie samochód) ale zaczęło mnie to denerwować i wyłączyłem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaMi dziś zaczął wariować connect. Po wejściu w foldery z piosenkami ciągle wisi "trwa wyszukiwanie"...
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Comment
-
Ja miałem. Wejdź w ustawienia androida, kontrola aplikacji, zabij wszystkie procesy i powinno pójść.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
https://www.civicforum.pl/showthread.php/43103-MirrorLink-Honda-Civic-2015-9-gen?p=285835#post285835Witam wszystkich, Jestem posiadaczem 9-gen Civica z systemem Connect+. Znalazłem na forum temat pośrednio związany z MirrorLink, ale myślę, że warto założyć zbiorczy wątek poświęcony własnie tej technologii. W innych wątkach zauważyłem, że wątek dotyczył głównie pytań aktualizacji wersji Connect do wersji Connect+ (ta z nawigacją). Od początku. Chciałbym na początku też wyjasnić kilka kwestii - czym jest MirrorLink i jak to powinno działać (celowo piszę powinno). Widziałem na forum, że
kasujesz wszystkie telefony z Connecta, łączysz telefon najpierw przez bluetooth i konfigurujesz, później podłączasz kabel usb do pierwszego portu w Hondzie ( drugi port powinien, ale nie musi być pusty)Last edited by handman; 27-03-2016, 20:16.
Comment
-
Comment