Witam mam problem kupiłem civica 2016 bez fabrycznej navi z wgranym janosikiem. Nie mogłem uruchomić Aha i zrobiłem reset do fabrycznych i aktualizacje. Teraz nie mogę wgać żadnych apek. Można to cofnąć.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Działanie Systemu Honda Connect (+)
Collapse
X
-
Zamieszczone przez robas261 Zobacz postaWitam mam problem kupiłem civica 2016 bez fabrycznej navi z wgranym janosikiem. Nie mogłem uruchomić Aha i zrobiłem reset do fabrycznych i aktualizacje. Teraz nie mogę wgać żadnych apek. Można to cofnąć.
Comment
-
Zamieszczone przez robas261 Zobacz postaWitam mam problem kupiłem civica 2016 bez fabrycznej navi z wgranym janosikiem. Nie mogłem uruchomić Aha i zrobiłem reset do fabrycznych i aktualizacje. Teraz nie mogę wgać żadnych apek. Można to cofnąć.
Wysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment
-
Zapewne kupił auto z yanosikiem wygranym przez poprzedniego właściciela....... Proponuję poczytać i wgrać ponownie. Przywrócić się niestety nie da. Wgranie programów krok po kroku od nowa wraz z ustawieniami dostępu.
Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez mirek58 Zobacz postaMam mały problem z odbiorem stacji radiowych po umyciu samochodu na myjni z karszerem,stacje radiowe zanikają podejrzewam że coś jest z anteną
Na myjni CPN problem jest znikomy.
Może ktoś miał podobny problem ?
Pozdr.
Comment
-
Zamieszczone przez PJW Zobacz postaMyłeś auto w ujemnej temperaturze?
Comment
-
Najprawdopodobniej woda dostała się pod płetwę, tam są styki i trochę elektroniki, jeśli zrobiło zwarcie to będzie jeszcze gorzej. Trzeba to rozebrać i oczyścić. Podejrzewam jednak że jeśli się coś uszkodziło to trzeba będzie to wymienić(wewnątrz technologia SMD). Obecnie zapewne odbiór tylko na kablu i połączeniu stykach płetwy
Comment
-
System audio w Honda 5d wersja sport plus
Witam,
Czy może ktoś podpowiedzieć jakie formaty plików obsługuje system audio w Honda 5d 2017 w wersji sport plus? W poniedziałek jadę po odbiór z salonu (długa trasa z powrotem) i chciałbym sobie jakiś set muzyczny przygotować. Lubię posłuchać sobie muzyki dobrej jakości, i tam jest 11 głośników. Sprzedawca nie potrafi odpowiedzieć czy czyta pliki *.dts z pendrive? albo chociaż flac.
Dzięki
Comment
-
Zamieszczone przez kagr84 Zobacz postaWitam,
Czy może ktoś podpowiedzieć jakie formaty plików obsługuje system audio w Honda 5d 2017 w wersji sport plus? W poniedziałek jadę po odbiór z salonu (długa trasa z powrotem) i chciałbym sobie jakiś set muzyczny przygotować. Lubię posłuchać sobie muzyki dobrej jakości, i tam jest 11 głośników. Sprzedawca nie potrafi odpowiedzieć czy czyta pliki *.dts z pendrive? albo chociaż flac.
Dziękiw mojej IX różnie bywa, nie znalazłem reguły, jedne płyty .flac czyta, innych nie...
Comment
-
Zamieszczone przez maxredaktor Zobacz postaU mnie też czyta zwykłe pliki w formacie flac bez problemu, tych hi-res już nie. W X gen. pewnie jest podobnie.
Comment
Comment