Zamieszczone przez maciekm2m
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda ZR-V
Collapse
X
-
Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
-
Zamieszczone przez maciekm2m Zobacz postaCzy w Hondzie zrv mozna wyłączyć sygnał przekroczonej predkosci ? Jeśli tak to czy trzeba to robić za kazdym razem po odpaleniu ? Czy oparcie tylnej kanapy jest regulowane ? Wiem ze oficjalnie nie ma bezprzewodowego Android Auto jednak jest pewien "myk" po którym ponoć działa. Czy to prawda ?
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaMożna wyłączyć poprzez wyłączenie funkcji czytania znaków
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez gienio Zobacz postaA mi w salonie powiedzieli że taki myk nie działa , bo oprócz znaków ten system bierze dane także z wbudowanej nawigacji .Moje pytanie dotyczyło civic-a ale to chyba jeden diabeł .
Comment
-
Panowie,
ktoś z posiadaczy Z-RV-ki mógłby odnieść się do tego, czy pakiet serwisowy za 6k na 5 lat to jest opłacalny? Ile kosztuje przegląd A i B?
Oczywiście moje pytanie sugeruje, że jestem na etapie wstępnego planowania wydatków
Dzięki za pomoc
Comment
-
Zamieszczone przez marart Zobacz postaPanowie,
ktoś z posiadaczy Z-RV-ki mógłby odnieść się do tego, czy pakiet serwisowy za 6k na 5 lat to jest opłacalny? Ile kosztuje przegląd A i B?
Oczywiście moje pytanie sugeruje, że jestem na etapie wstępnego planowania wydatków
Dzięki za pomoc
Comment
-
IMG_1414.jpg
Odebrana w piątek. 2024, Advance w kolorze Ruse Black Metallic....Jeszcze się nie wypowiadam, ale to, co mogę już potwierdzić. ZR-V to taki złoty środek między Civic a CR-V. Teraz ciągle jazda po mieście ale w weekend trasa niewielka więc już będę mógł coś konkretnego napisać.
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz postaZR-V to taki złoty środek między Civic a CR-V.
potencjalnie wg mnie nie powinno byc na to klienteli a jak się przejechałem sam bym mógł miećStory:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
Comment
-
Jestem przeciwnikiem suw'ów, dżipy 4x4 powinny jeździć na bezdrożach moim zdaniem.
Miasto i podstawowe sprawy powinny załatwić auta tym kombi, kompakt w checzbeku albo sedanie.
Tu jednak trochę się zgadzam, ZR-V mi się podoba, i może będę kiedyś nawet taką chciał.
Jestem zwolennikiem eLPeGie, i zastanawiam się czy silniki tego auta są gazowalne (nie chciałbym kończyć tradycji) ?
Muszę też sprawdzić ogólnie jakie tam motor Japonia wsadza..
Czytam i ciekawią mnie Wasze wszystkie wpisy
Comment
-
Zamieszczone przez zadra Zobacz postaJestem zwolennikiem eLPeGie, i zastanawiam się czy silniki tego auta są gazowalne (nie chciałbym kończyć tradycji) ?
Muszę też sprawdzić ogólnie jakie tam motor Japonia wsadza..
Comment
-
Zamieszczone przez montada Zobacz posta2.0 LFB1, niestety na bezpośrednim wtrysku, co w przypadku gazu utrudnia sprawę. Poprzednia generacja miała ten sam silnik tylko z pośrednim wtryskiem i idealnie ponoć nadawał się do LPG.) mój kumpel sprzedaje..
nie jest to hybryda ale dobry silnik i nowy samochód 45% taniejLast edited by Lcfr; 01-08-2024, 20:16.Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Comment
-
Zamieszczone przez Lcfr Zobacz postai takiego kupisz z USA, co reklamuje (nie ściemniam) mój kumpel sprzedaje..
nie jest to hybryda ale dobry silnik i nowy samochód 45% taniej
Comment
Comment