Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Type R 10gen 2018
Collapse
X
-
We were given the chance to have a world-first look inside the Civic Type R Prototype at the LA Auto Show, revealing a new drive selector not found on the current production version
Zdjęcia wnętrza prototypu. Przełącznik trybów jazdy (comfort, nienazwany domyślny, +R - no chyba że to jednak dwa tryby, bo tak mi to wygląda patrząc na ten przełącznik), elektryczny ręczny.. (ale podobno ma być docelowo prawdziwy).
Comment
-
Czyli Si w USA będzie jednak z 1.5T: https://world.honda.com/news/2016/4161117eng.html
Ciekawe, czy będzie u nas jako Type S?............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Oj chyba udany projekt prosto na okładkę kalendarza Auto Świata hehe
uploadfromtaptalk1479501518086.jpg............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Spoko są takie folie, dla chcącego nic trudnego............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez Doctor Zobacz postaJasne, choć to wyjdzie pewnie równie drogo co płacić Hondzie za taki lakier
sent from mobile
Comment
-
I co z tego, jak ręcznego już nie będzie
............................C I V I C
.
.
Comment
-
ciekawe jak przymocuje do tych foteli dvd portable dla córki
ależ jestem ciekawy jaka będzie cena...
jak spadnie akcyza to focus rs może kosztować wyjściowo 140 tys...chyba, że importer zwiększy sobie własną marże kosztem klienta....
a jeśli obniżą to mogą zamieść wszystkich cena/performance...
Comment
-
Oj tam oj tam, da się zrobić, ja mam tak:
uploadfromtaptalk1479729383953.jpg
uploadfromtaptalk1479729413072.jpg
Cena raczej nie spadnie. Poza tym obecnie PLN coraz słabszy także przeliczajac z EUR, o GPB nie mówiąc może to wyjść drożej nawet jakby wyjściowo była taka sama...............................C I V I C
.
.
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaciekawe jak przymocuje do tych foteli dvd portable dla córki
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaależ jestem ciekawy jaka będzie cena...
jak spadnie akcyza to focus rs może kosztować wyjściowo 140 tys...chyba, że importer zwiększy sobie własną marże kosztem klienta....
a jeśli obniżą to mogą zamieść wszystkich cena/performance...
Ale biorac pod uwage, ze w obecnych cenach sprzedawali wszystko na pniu, to obnizanie ceny byloby totalnie zlym biznesowo pomyslem
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaCena raczej nie spadnie. Poza tym obecnie PLN coraz słabszy także przeliczajac z EUR, o GPB nie mówiąc może to wyjść drożej nawet jakby wyjściowo była taka sama...Funciak stoi sporo ostatnio stracil (okolo 1 zl nizej niz rok temu) i wrocil do poziomu z polowy 2014
Comment
-
Alix, jak nazywa się Twoja stacja dvd?
filipfm - może obniżka cen spowodowała by jeszcze dużo większą sprzedaż? Ale nie w popycie problem bo ten jest duży tylko w dostępności i mocach produkcyjnych tego modelu... podobno są jakieś problemy, coś tam się sypie, chyba tylny dyfer i dlatego tak wolno idzie ta produkcja...ale ile w tym prawdy to nie wiem, wygląda, że rs mk3 będzie takim samym egzotykiem co mk2....
Comment
Comment