Wiesz na targach to byli potentaci mający BMW i Porsche za pół bańki jako auta prezentacyjne, to i ceny mieli jakie mieli. Są sprawdzone warsztaty, które zrobią to w znacznie przystepniejszej cenie. Tanio nie jest, ale nie jest to nieosiągalne. Ale powoli. Na razie audio.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Pierwszy seryjny Type R z silnikiem turbo
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by Alix; 07-04-2016, 20:04.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
-
Był też taki Juke R( nawet oklejony podobną folią), wykonanie było ohydne. Dzieci w szkole mojej żony oklejają lepiej.
nissan-juke-r-2-0-2015-noir-nismo-gt-r-35.jpg
Comment
-
Zamieszczone przez Adaszek123 Zobacz postaTyle że tą folię szpecił samochód....toć jemu nic nie pomoże
TypeR ma standardowy hondowski czerwony kolor Milano Red ( taki strażacki) i do tego w katalogu to mu duuużo brakuje.Last edited by MarcelWro; 07-04-2016, 20:43.
Comment
-
Zamieszczone przez MarcelWro Zobacz postaSamochód nie jest taki zły, folia też była ok ale wykonanie... masakra, jakieś niedoklejki, fale i syfy...ale osobiście Juke jest dla mnie jednym z ochydniejszych samochodów wizualnie
Wysłane z mojego GT-I9515 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Tylko ze akurat ta sztuka Juke R to jest tak naprawdę GTR (V6 biturbo 600KM, Atessa 4x4, itd.) na które jest nałożone odpowiednio dorżnięte nadwozie Juke...
Szary szary... szary to szary, a kolorowy to kolorowy............................C I V I C
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Miałem wcześniej Focusa RSa zielonego, i jaskrawe kolory szybko się nudzą, do tego jak się mieszka w małym mieście, to lepiej się za mocno nie wyróżniaćUważam, ze szary jest ładny i praktyczny i tak szybko się nie opatrzy, zresztą bezie ich najmniej, wiec przy ewentualnej odsprzedaży samochodu powinno to zyskać na cenie samochodu.
Comment
-
Zamieszczone przez dawidek29 Zobacz postawiec przy ewentualnej odsprzedaży samochodu powinno to zyskać na cenie samochodu.
Zanim zdecydowałem się na swojego CTR oglądałem wszystkie kolory dostępne dla tego auta na żywo. Biały odpadł w przedbiegach, szary... źle się komponuje z czarnymi progami i plastikami. Czerwony... hm... wszystko zależy od światła, czasem wygląda ładnie, a czasem kicha, niebieski bardzo ładny, tyle, że żona nie trawi niebieskiego. Dziś odebraliśmy czarnucha i zgodnie stwierdziliśmy... to jest to.
To oczywiście moje zdanie. Każdy ma swój gust.
Zamieszczone przez TooSlow Zobacz postaObecny czarny IX mocno się rysuje.Last edited by Elwizardos; 07-04-2016, 23:01.
Comment
-
Zamieszczone przez Elwizardos Zobacz postaDziś odebraliśmy czarnucha i zgodnie
Comment
-
Od razu trzeba położyć kwarc lub ceramikę.Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F
Comment
-
Zamieszczone przez Arpuc Zobacz postaOd razu trzeba położyć kwarc lub ceramikę.
Zamieszczone przez MarcelWro Zobacz postaOdebrałeś dziś czarnego CTRa? Zakładaj temat!
Na chwilę obecną tylko taka mała dygresja, bo ktoś tu pytał ile pali CTR.
Przy odbiorze zrobiliśmy jazdę testową po mieście, kilka razy przypaliłem :-) i wyszła taka średnia
Po ok. 100 km gdy dotarliśmy do domku. Musiałem jechać raczej wolno, za mną ślimaczyła się żona w Pandzie, droga wąska i ruch spory.
Da się mało.... ale to już się nie powtórzy, nie po to było auto kupione ;-)
Comment
-
Ja mialem najniższą średnia 5,5 (z 60km, start na zimnym silniku i jazda za tirem z próbą utrzymania w sobie jelitówki...), a najwieksza... 27,1Ale mam swojego trochę dłużej. Zakladaj temat, czekamy!!! Serdeczne gratulacje zakupu i niech Ci służy!
Ja czekam na pomalowanie zdrapki zderzaka i będzie ceramikawosk woskiem, ale pierwsze rysy uparty już może dostrzec
Last edited by Alix; 08-04-2016, 06:28.............................C I V I C
.
.
Comment
Comment