zrobiłem edycje wiec może to coś ci podpowie,
kiedyś latałem spore dystanse niekiedy nawet i 15kkm miesięcznie, praca 24/7 i na temat smarowania nagaru smoly w odmach i temu podobnych moge sie wypowiedzieć, wiem ze czym mniej sadzy w komorze po zapłonie tym lepiej dla całego układu smarnego, dopiero w olejach 0w30 i ciasnym okręgu lepkości oraz zależności temperaturowej moge powiedzieć ze temat Odm i nagarów umarł bo takowego brak,
nie musisz jedynkowo podchodzić do tematu, w Polsce chyba juz tez Faktora zobowiązuje do czegoś Prawda ??, a jak wystawiasz przez dziesięć lat FW na te sama usługę i nagle się okazuje ze zmiany które zastosowałeś 3 lata temu doprowadziły do ruiny majątku zleceniodawcy to co wtedy zrobisz. zapewne odwrócisz się od klienta i powiesz mu po co mi zlecałeś te wykonanie??
takie myślenie powadzi do nikad
kiedyś latałem spore dystanse niekiedy nawet i 15kkm miesięcznie, praca 24/7 i na temat smarowania nagaru smoly w odmach i temu podobnych moge sie wypowiedzieć, wiem ze czym mniej sadzy w komorze po zapłonie tym lepiej dla całego układu smarnego, dopiero w olejach 0w30 i ciasnym okręgu lepkości oraz zależności temperaturowej moge powiedzieć ze temat Odm i nagarów umarł bo takowego brak,
Zamieszczone przez gienio
Zobacz posta
takie myślenie powadzi do nikad
Comment