Zamieszczone przez fishdick
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Czy obejrzeliście już film "Plandemia", który pokazuje, jak nas oszukali?
Collapse
X
-
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaIdąc tym tropem to każdy kto ma odmienne zdanie niż np. Ty Stachu jest mniej inteligentny?
Comment
-
Wiesz, życie ludzi to też upadłości firm, załamanie gospodarki, bieda a nie tylko zdrowie. Znajomy właśnie wrócił z Hiszpanii (ma tam swój jacht w kurorcie). Mówi, że to jest niewyobrażalne co się dzieje- hotele są ZAMKNIĘTE, restauracje zamknięte ilość ludzi to jakieś 5 % względem zeszłych lat. Ludzie od pół roku siedzą na 80% wynagrodzenia a teraz przechodzą na bezrobocia - to też jest życie. Na to bezrobocie ktoś będzie musiał płacić (Państwo) a biznesy padną. Jeśli chodzi o mnie to jestem gdzieś pomiędzy autorem a tymi co tu krzyczą na autora. Za dużo mam głupich przypadków w gronie bliskich żeby tak w to wierzyć jak opisują w tv. Jeden przykład- u mojej drugiej połówki w pracy 2 osoby z drugiej zmiany pozytywny test. Osoby te dzień w dzień chodziły po biurach, produkcji, dziale logistyki. Domyślasz się jak wyszły testy pozostałych 50 pracowników wytypowanych przez sanepid jako osoby bliskiego kontaktu? Odpowiem Ci tak strasznie zaraźliwy wirus nie wyszedł u nikogo więcej. Więc co o tym sądzić? Kłamią testy czy media o strasznej zarazliwosci? Takich przykładów mam jeszcze 3 w gronie znajomych, między innymi "ognisko rodzinne".
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Problemem tej choroby nie jest zakaznosc jakas wybitna, bo ta jest przecietna, nie wieksza niz grypy czy setki innych infekcji, jak widac na powyzszym przykladzie. Problemem jest jedynie... smiertelnosc. A tam gdzie malo zakazen to i mniej zgonow, prosta kalkulacja. Ebola tez nie jest jakos mega zarazliwy... ale za to jaki skuteczny! U mnie w pracy tez wymazy u ogromnej wiekszosci ujemne, zakazen potwierdzonych moze kilkanascie... a jednak 2 osoby juz zmarły na COVID, trzy ledwo wyszly z koniecznoscia hospitalizacji i tlenoterapii. Okno falszywie ujemnego wyniku jest duze. Masa zakazonych "przecieka" przez testy.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez Stach13 Zobacz postaWszystko fajnie dopóki kogoś z nas lub naszej rodziny to nie dotknie.
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaJeden przykład- u mojej drugiej połówki w pracy 2 osoby z drugiej zmiany pozytywny test. Osoby te dzień w dzień chodziły po biurach, produkcji, dziale logistyki. Domyślasz się jak wyszły testy pozostałych 50 pracowników wytypowanych przez sanepid jako osoby bliskiego kontaktu? Odpowiem Ci tak strasznie zaraźliwy wirus nie wyszedł u nikogo więcej. Więc co o tym sądzić? Kłamią testy czy media o strasznej zarazliwosci?
A z drugiej strony zeby ograniczyc (przynajmniej czesciowo, ale zawsze oznacza to zachowane czyjes zycie lub zdrowie) transmisje wirusa wystarczy stosowac sie do kilku wzglednie prostych i jednak malo uciazliwych kwestii: noszenie maseczek, zachowanie dystansu, unikanie (w miare mozliwosci) skupisk ludzkich, i zaszczepienie sie jak juz odpowiednie srodki beda dostepne.
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaU mnie w pracy tez wymazy u ogromnej wiekszosci ujemne, zakazen potwierdzonych moze kilkanascie... a jednak 2 osoby juz zmarły na COVID, trzy ledwo wyszly z koniecznoscia hospitalizacji i tlenoterapii.
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postazaszczepienie sie jak juz odpowiednie srodki beda dostepne.
Comment
-
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaAle wyciaganie na temat takich przypadkow wnioskow ze testy KLAMIA jest sporym naduzyciem i jednak nieodpowiedzialnoscia. .
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaAle sugerowanie ze to spisek, jakies zamierzone dzialanie majace na celu szkodzenie komukolwiek, to czysta paranoja.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaChciałbyś teraz już się zaszczepić niesprawdzoną szczepionką za którą nikt nie bierze odpowiedzialności ?
Comment
-
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaA z drugiej strony zeby ograniczyc (przynajmniej czesciowo, ale zawsze oznacza to zachowane czyjes zycie lub zdrowie) transmisje wirusa wystarczy stosowac sie do kilku wzglednie prostych i jednak malo uciazliwych kwestii: noszenie maseczek, zachowanie dystansu, unikanie (w miare mozliwosci) skupisk ludzkich
Comment
-
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaale ktos Ci to proponuje?
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaSugeruję coś takiego? bo nie zauważyłem.
Comment
-
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaNapisales "Klamia testy czy media o straszliwej zarazliwosci?" To jednak ktos ma niecne zamiary wzgledem Ciebie. Albo testy, albo media
Comment
-
Zamieszczone przez Paluch Zobacz postaZapytałem a nie stwierdziłem. Widzisz różnicę?
1. Testy
2. Media o straszliwej zarazliwosci
Byc moze miales co innego na mysli, ja to odczytalem doslownie
Comment
Comment