Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

Zamieszczone przez Przemo_civic Zobacz posta
    Dziś dostałem informacje o potwierdzeniu produkcji mojego samochodu oraz termin odbioru na Luty 2023.
    Jaką wersję zamówiłeś?

Ja zamówiłem 4 lipca szarą Advance i nadal cisza

Comment

Zamieszczone przez blata Zobacz posta
      Jaką wersję zamówiłeś?

Ja zamówiłem 4 lipca szarą Advance i nadal cisza
      Niebieski Sport, zamówiony 04.07

Comment

Zamieszczone przez Przemo_civic Zobacz posta
        Dziś dostałem informacje o potwierdzeniu produkcji mojego samochodu oraz termin odbioru na Luty 2023. Z jednej strony się cieszę, że dostanę . Z drugiej strony trochę nie, bo inni już mają a miałybyc do końca roku wszystkie modele z przedsprzedaży
        No właśnie mnie też tak zapewniano, że modele z przedsprzedaży będą jeszcze w tym roku, jedyna pociecha to to, że są jeszcze po starej niższej cenie bo tak to lepiej było zamówić na 2023 rok. Ok, a informację o tym przekazał Ci pracownik dealera gdzie zamawiałeś samochód czy sam dzwoniłeś? bo jam mam problem w komunikacji z moim dealerem, a konkretnie z handlowcem, który nic nie wie i zachowuje się jakby pracował jeden dzień.

Comment

Zamieszczone przez Mattin Zobacz posta
          No właśnie mnie też tak zapewniano, że modele z przedsprzedaży będą jeszcze w tym roku, jedyna pociecha to to, że są jeszcze po starej niższej cenie bo tak to lepiej było zamówić na 2023 rok. Ok, a informację o tym przekazał Ci pracownik dealera gdzie zamawiałeś samochód czy sam dzwoniłeś? bo jam mam problem w komunikacji z moim dealerem, a konkretnie z handlowcem, który nic nie wie i zachowuje się jakby pracował jeden dzień.
          Salon dzwonił i potwierdził że mają datę w systemie. Ostatnim czasem dzwoniłem dość regularnie do nich i raz ich nawet odwiedziłem jak masz nie za daleko do salonu to może się wybierz do nich

Comment

Wreszcie odebrałem swojego czerwonego diabła 15 listopada zamówiłem 1 lipca auto mega zajebiste pod względem prowadzenia i oczywiscie spalania tutaj honda przeszła samą siebie.
            zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

Co prawda nie zamówiłem niczego jeszcze, ale na zapytanie odnośnie czasu oczekiwania to w tej chwili na model w specyfikacji Advance dostałem informację, że średni czas oczekiwania to 8-12 miesięcy (Czerwony metallik)

Comment

Nie przejmuj się tym co mówi ASO, oni tak nakręcają makaron na uszy, nie wiedząc ze świat wyprodukował tyle chipow i elektroniki do aut ze i prze 10 lat tego nie wykorzystają sytuacja na rynku krzemowym diametralnie się zmieniła, zamawiaj autko i się nie przejmuj wspomnisz moje słowa w przyszłości.... ze na pewno nie będziesz czekał 12 ani 8 miesięcy.....

ps a autko jest warte czekania nawet półrocznego pozdrawiammmmmm.
                zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

Na jakim etapie dostawaliście informacje od salonu, że coś się dzieje w temacie produkcji samochodu?

Comment

to zalezy kiedy złozyłeś zamówienie i na jaki kolor
                    Srednio miesiac przed dopisaniem sie samochodu do produkcji do twojego zamówienia ,salon to widzi

Comment

To jeszcze dorzucę pytanie, po jakim czasie następuje odbiór auta od momentu startu produkcji?

Comment

Teoretycznie 2-3 miesiace

Comment

Zamieszczone przez Mariusz -TT Zobacz posta
                          to zalezy kiedy złozyłeś zamówienie i na jaki kolor
                          Srednio miesiac przed dopisaniem sie samochodu do produkcji do twojego zamówienia ,salon to widzi
                          Właśnie bardziej mi chodziło o to, kiedy salon coś już wie na temat produkcji. Osobną kwestią jest to czy salony powiadamiają o tym czy trzeba do nich dzwonić.

Comment

Salon poinformuje Cię, że auto stoi i jest do odbioru. Wcześniej raczej nikt nie będzie informował. Trzeba samemu dzwonić i pytać.
                            Pozdrawiam Czarodziej
                            Mój Szogun

Comment

Moze nie tyle że stoi juz u nich tylko ponformują Cię majac list przewozowy z Belgii że za kilka dnie będzie u nich pod salonem
                              O reszte trzeba ich pombardować telefonami

Comment

Dzięki, dobrze wiedzieć. Słabo to wygląda na tle konkurencji.

Comment

Working...
                                X