Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Terminy odbioru aut z przedsprzedaży

Pewnie część z Was oczekuje już na swojego nowego Civica czy macie już potwierdzone terminy odbioru ? ja swojego zamawiałem 04.07 (Sport w kolorze niebieskim) i narazie cisza :/

Pisali na grupie XI: 20.10, 21.10 (zamówienie 1.07), 3.11.

Comment

Zamawiane 4 lipca advance kolor czerwony premium odbiór koło 15 listopada podobno płynie z Japonii do Belgii [emoji57]. Potwierdzenie o wyprodukowaniu mojego auta w fabryce, w salonie Kierownik wchodził na moje konto i sprawdzał w bazie danych.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
      Last edited by rob1986; 07-10-2022, 10:45.
      zawsze o-lej 0w20 Castrol H 1L, zmieniły się warunki pracy silnika to i olej też zmienić

Comment

Zamawiałem 1.07.2022 biały perłowy sport i od kilku dni jest w salonie a odbieram jutro

Comment

Czyli co? jutro będzie pierwszy XI gen zaprezentowany na civic.forum.pl?

Comment

Gdyby komuś zmieniły się plany i zamierza rezygnować z rezerwacji na wersje Advance to proszę o kontakt.

Comment

Ktoś w Kielcach zrezygnował, ale mogli mieć kolejkę chętnych

Comment

Wer hat denn jetzt schon bestellt und mit welcher Ausstattung und welcher unverbindlichen Lieferzeit? Und evtl auch mit welchem Rabatt. Ich habe den Kaufvertrag da liegen, aber habe noch ein paar Dinge zu klären und am Dienstag schaue ich ihn mir auch erstmal Live an. Aber vielleicht können die ersten hier ja schon ins Wartezimmer gehen. Danke

Opóźnienia z powodów niby "statków"

Comment

Co ciekawe, na pierwszej stronie ludzie piszą o rabatach. Czy na rocznik 2022 lub 2023 ktoś dostał jakikolwiek rabat? Zamawiając ostatnio rocznik 2023 nie mam nawet gwarancji ceny, tym bardziej nie było mowy o jakimkolwiek rabacie…

Comment

Nie piszą taż (chyba, tzn. nie znalazłem tego) o cenach katalogowych, które są znacząco wyższe niż w Polsce, więc tamtejsi sprzedawcy mają jakieś pole manewru.

Comment

ciekawostka zamówiłem wczoraj białą perłę sport a gość mówi że mogę mieć za 4 m-ce zdziwiłem się pytam jak to ? już są dostępne ? a on że nie ale zamówili do salonu i za 4 miechy mogą go sprzedać ze względu na jakieś wymogi i prawie mnie przekonał tylko oglądających te auto przez 4 miechy będzie pewno tylu że ja w ciągu dwóch lat tyle razy drzwi nie otworze i nie zamknę .... podziękowałem panu

Comment

napisz jak wrażenia i czy miałeś jakieś dodatki do tego sport-a czy fabryczny bez udziwnień , pytam bo zamówiłem taki sam tylko odbiór mam w lipcu 2023 jak podwozie do konserwacji czy nie ?

Comment

Zamieszczone przez Przemo_civic Zobacz posta
                          Pewnie część z Was oczekuje już na swojego nowego Civica czy macie już potwierdzone terminy odbioru ? ja swojego zamawiałem 04.07 (Sport w kolorze niebieskim) i narazie cisza :/
                          Ja zamawiałem 6.07 też niebieski sport i również cisza :/ Podobno nie ma też żadnej informacji w systemie o przybliżonym terminie dostawy. Daj znać jak coś się u Ciebie zmieni...

Comment

A ja przed wczoraj pierwszy raz widziałem w salonie, bo wymiana opon w X, i tego samego dnia spotkałem na żywo na drodze w koncu. piękne auto

Comment

Zamieszczone przez Mattin Zobacz posta
                              Ja zamawiałem 6.07 też niebieski sport i również cisza :/ Podobno nie ma też żadnej informacji w systemie o przybliżonym terminie dostawy. Daj znać jak coś się u Ciebie zmieni...
                              Dziś dostałem informacje o potwierdzeniu produkcji mojego samochodu oraz termin odbioru na Luty 2023. Z jednej strony się cieszę, że dostanę . Z drugiej strony trochę nie, bo inni już mają a miałybyc do końca roku wszystkie modele z przedsprzedaży

Comment

Working...
                              X