Witam,u mnie jest identycznie ta sama sytuacja, tylko ja posiadam Kleber Quadraxer 2 -całoroczne (wielosezonowe)
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Zimówki w fabrycznym rozmiarze do X-gena - kilka opcji
Collapse
X
-
Zamieszczone przez mullah Zobacz postaAlternatywnie rozważam, takie felgi:
a do nich opony Michelin, Continental, albo Pirelli.
Comment
-
Zamieszczone przez Genio1212 Zobacz postaTeż chciałem je kupic rok temu ale nie były już dostepne, podobno wyszły już z produkcji
Sent from my Redmi 4X using Tapatalk
Comment
-
Zamieszczone przez mullah Zobacz postaCo myślicie o aktualnej ofercie kół zimowych Hondy ?
Chcę do Sporta kupić taki sam rozmiar jak na lato, czyli w tym przypadku zestaw felgi 17 "demo" + opony Goodyear.
Alternatywnie rozważam, takie felgi:
a do nich opony Michelin, Continental, albo Pirelli.
oraz DOTZ CP5 https://allegro.pl/oferta/dotz-cp5-1...xoCgg0QAvD_BwE
Poza tym jest bardzo dużo felg hondowskich na allegro po niecałe 2k za komplet.
Zwróć uwagę bo to ET 50 raczej na pewno nie będzie Ci do Civica X pasować.Last edited by AdamZet; 28-09-2019, 19:55.
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez milkyway33 Zobacz postaJa w 4d zmieniłam na Nokian WR A4 i póki co jest bardzo dobrze, mogę je polecić. I zaskakująco ciche są
Comment
-
Zamawialem dla szwagra Alpiny 6 do Cytryny-chcial b ciche i dobre i sa ok jedne z top wg mnie, ciche jak - Dunlop Sport, razem z Nowymi Bridgestonami lm005-nowosc i jeszcze nei mam zdania ale bede mial bo jeden komplet zamowilem w rodzinie,ale parametry maja na papierze wow ,Wr4 czy nawet Conti-choc te lubia oszukiwac
Kwestia tego gdzie mieszkasz......Jesli w suwalkach rozwazylbym nokiany czy micheliny-choc te nie wiadomo jak beda sie zachowywac troche zdarte, podobnie jak nowe bridgestony, jesli na dolnym slasku to dunlopny czy bridgestony czy conti , ktore lepiej pracuja na mokrym. Kazda z tych opon bedzie super , dopasuj do "swojej" zimy i oczekiwan. Ja duzo uciekam na poludnie europy w zimie i dlatego mam dunlopy, trzymaja tez do konca swoje parametry ale mysle ze alpin 6 dalbym na 2 mcu razem z bridg.....tylko jak tu ufac francuzom-w sensie nacji?Last edited by mccc25; 12-10-2019, 16:44.
Comment
-
W X ma Nokian WR A4 już drugi sezon i jestem z nich bardzo zadowolony są ciche i świetnie sprawują się na autostradachale, a i w mieście nie ma kłopotu jedyna wada to brak rntu ochronnego jet tylko coś w rodzaju imitacji rantu. W tym roku kupiłem do IX Bridgestone Blizzak LM 005 jest to nowość, ja oasobiście użytkuję je od tygodnia i na obecną chwile mogę powiedzieć że są ciche więcej będę mógł powiedzieć za kilka tygodni
Comment
Comment