Powinien być jakiś pozew zbiorowy, Honda powinna zapłacić za tych partaczy ze Swindom.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Korozja na elementach lakierowanych
Collapse
X
-
Zamieszczone przez fishdick Zobacz postaInna kwestia a propos: jak komus jeszcze nic nie wyszlo rudego, co proponujecie w ramach dodatkowego zabezpieczenia?
Comment
-
7401667B-8908-4C79-BCEA-5C30675BAB25.jpg
U mnie też już pęka. Zastanawiam się czy maznąć to zaprawką czy jakiś wosk wpuścić pod listwę który wypłynie na to pęknięcie?
Comment
-
Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz posta[ATTACH=CONFIG]52620[/ATTACH]
U mnie też już pęka. Zastanawiam się czy maznąć to zaprawką czy jakiś wosk wpuścić pod listwę który wypłynie na to pęknięcie?
Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Wydaje mi się że Honda Polska bada sprawę ponieważ też zgłosiłem sprawę do ASO i powiedzieli mi że będzie odpowiedz z Honda Polska do paru dni. Dzwoniłem do ASO i nadal czekają na informacje z Honda Polska. Miejmy nadzieje że wymyślą modre rozwiązanie sprawy.
Comment
-
Zamieszczone przez russso Zobacz postaWydaje mi się że Honda Polska bada sprawę ponieważ też zgłosiłem sprawę do ASO i powiedzieli mi że będzie odpowiedz z Honda Polska do paru dni. Dzwoniłem do ASO i nadal czekają na informacje z Honda Polska. Miejmy nadzieje że wymyślą modre rozwiązanie sprawy.
Comment
-
Zamieszczone przez lisu Zobacz postaZgłaszał ktoś to pękanie na łączeniach karoserii do ASO? Jestem ciekaw, co powiedzieli. U mnie też zaczyna się to pojawiać np. w okolicach górnej części klapy bagażnika.
Comment
Comment