Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Korozja na elementach lakierowanych

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• Powinien być jakiś pozew zbiorowy, Honda powinna zapłacić za tych partaczy ze Swindom.

Comment

• Ma ktoś możliwość wykonania zdjęć w gen IX jak te miejsca wyglądają...
      Było by fajnie porównać.

Comment

• Inna kwestia a propos: jak komus jeszcze nic nie wyszlo rudego, co proponujecie w ramach dodatkowego zabezpieczenia? Chodzi mi glownie o te dominujace problemy: drzwi, pokrywa silnika, klapa bagaznika? Da sie to jakos sensownie zabezpieczyc?

Comment

• Środki do profili wewnętrznych np. sika, dinitrol. Sika to 6250 i 6220 jeden jest gęsty drugi rzadki. Preparaty są z wężykiem i konserwujesz wszystkie otwory.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Zamieszczone przez fishdick Zobacz posta
            Inna kwestia a propos: jak komus jeszcze nic nie wyszlo rudego, co proponujecie w ramach dodatkowego zabezpieczenia?
            Ja właśnie tak mam zrobione jak napisał kolega Paluch. Przy konserwacji podwozia zabezpieczone zostały również profile zamknięte.

Comment

• 7401667B-8908-4C79-BCEA-5C30675BAB25.jpg

U mnie też już pęka. Zastanawiam się czy maznąć to zaprawką czy jakiś wosk wpuścić pod listwę który wypłynie na to pęknięcie?

Comment

• Zamieszczone przez Fireblade929 Zobacz posta
                [ATTACH=CONFIG]52620[/ATTACH]

U mnie też już pęka. Zastanawiam się czy maznąć to zaprawką czy jakiś wosk wpuścić pod listwę który wypłynie na to pęknięcie?
                Pierwsze co to jedź zgłoś do ASO. później zobaczą że dłubane i winę przerzucą na Ciebie.

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Comment

• Czy wiadomo już jak centrala Hondy odniosła się do tej sprawy?

Regulamin pkt 2. Proszę nadrobić. Dodatkowo nie pisz posta pod postem. W ciągu 12 godzin masz możliwość edycji poprzedniego.
                  Last edited by Paluch; 13-05-2020, 17:03.

Comment

• No niestety 3 tygodnie minęło i nic, a max mięli dać znać do tygodnia co i jak.

Comment

• Wczoraj wysłałem do ASO zapytanie co w sprawie mojego zgłoszenia w tej sprawie ( 3 tygodnie od zgłoszenia) i cisza.

Comment

• Czyli jak zwykle zlewają klientów, w salonie wchodzą Ci w d..., a w serwisie mają Cię w d...

Comment

• Wydaje mi się że Honda Polska bada sprawę ponieważ też zgłosiłem sprawę do ASO i powiedzieli mi że będzie odpowiedz z Honda Polska do paru dni. Dzwoniłem do ASO i nadal czekają na informacje z Honda Polska. Miejmy nadzieje że wymyślą modre rozwiązanie sprawy.

Comment

• Zgłaszał ktoś to pękanie na łączeniach karoserii do ASO? Jestem ciekaw, co powiedzieli. U mnie też zaczyna się to pojawiać np. w okolicach górnej części klapy bagażnika.

Comment

• Zamieszczone przez russso Zobacz posta
                              Wydaje mi się że Honda Polska bada sprawę ponieważ też zgłosiłem sprawę do ASO i powiedzieli mi że będzie odpowiedz z Honda Polska do paru dni. Dzwoniłem do ASO i nadal czekają na informacje z Honda Polska. Miejmy nadzieje że wymyślą modre rozwiązanie sprawy.
                              Jest tylko jedno mądre rozwiązanie, wymiana drzwi.

Comment

• Zamieszczone przez lisu Zobacz posta
                                Zgłaszał ktoś to pękanie na łączeniach karoserii do ASO? Jestem ciekaw, co powiedzieli. U mnie też zaczyna się to pojawiać np. w okolicach górnej części klapy bagażnika.
                                A czy czasem to nie jest tylko pęknięcie samego lakieru bo przecież pod nim jest uszczelniająca mastyka.

Comment

Working...
                                X