Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Honda Civic po lifcie - ceny modeli

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• A ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
    Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Czy ktos wie co bylo powodem, że na polskim ryku nie bedzie wersji diesel z automatem? Słupki sprzedaży czy ki pieron?
      4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
      Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
        A ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
        W tej kasie można już fieste st 1,5 200KM wyrwać, gdzie w dynamice w stosunku do swifta jest przepaść

Comment

• Silniki ograniczane, już w niektórych zachodnich miastach zakazy wjazdów dla diesli, a moda na SUVY trwa w najlepsze...
          A przecież, gdyby ekologia faktycznie była ważna, to należałoby zacząć od zdelegalizowania tego segmentu, bo po co komu wysoki i ciężki samochód w mieście, który poprzez swoje cechy fizyczne (masa, zwiększone opory), pali, a więc i emituje zdecydowanie więcej niż z jego niski odpowiednik...
          I nie kupuje argumentu o krawężnikach, bo moimi wszystkimi dotychczasowymi autami (megane kilka generacji, vectra b i c, civic, 208), nigdy nie miałem z tym problemu, ani na wsi, ani w mieście

Comment

• Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz posta
            A ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
            Ja też, nawet testowałem. Na szczęście już nie było. Mówię na szczęście, bo jednak Civic daje tyle samo frajdy z jazdy, a jest o tę klasę bardziej "cywilizowany"
            Pytanie do czego ma być auto. Jedyna przewaga jaką widzę, to normalny ręczny i możliwość wyłączenia ESP, co jak się okazało trochę mnie w X zniechęciło do odwiedzin jakiegoś toru.

Zamieszczone przez katana Zobacz posta
            W tej kasie można już fieste st 1,5 200KM wyrwać, gdzie w dynamice w stosunku do swifta jest przepaść
            Tak i nie. Fiesta w stosunku do Swifta to było +10k, a wciąż była to wersja biedniej wyposażona (choćby manualna klima). ST2 to już +20k.

Comment

• Ja jestem niewiarygodny, bo nie patrzę na wyposażenie wolę manualną klime w zamian za 60KM poza tym w Fordzie chyba łatwiej o rabat niż w Suzuki.

Comment

• Po liftingu sa jakies zmiany w zawieszeniu ? Ktoa jezdzil przed i po ? I ma jakies porownanie w prowadzeniu?

Comment

• Pełnych led lamp tylnych cały czas nie ma ?

Comment

Working...
                  X