A ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Honda Civic po lifcie - ceny modeli
Collapse
X
-
Czy ktos wie co bylo powodem, że na polskim ryku nie bedzie wersji diesel z automatem? Słupki sprzedaży czy ki pieron?4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip
If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
Its better to have it and not need it, then need it and not have it.
Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaA ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
Comment
-
Silniki ograniczane, już w niektórych zachodnich miastach zakazy wjazdów dla diesli, a moda na SUVY trwa w najlepsze...
A przecież, gdyby ekologia faktycznie była ważna, to należałoby zacząć od zdelegalizowania tego segmentu, bo po co komu wysoki i ciężki samochód w mieście, który poprzez swoje cechy fizyczne (masa, zwiększone opory), pali, a więc i emituje zdecydowanie więcej niż z jego niski odpowiednik...
I nie kupuje argumentu o krawężnikach, bo moimi wszystkimi dotychczasowymi autami (megane kilka generacji, vectra b i c, civic, 208), nigdy nie miałem z tym problemu, ani na wsi, ani w mieście
Comment
-
Zamieszczone przez pawcio-203 Zobacz postaA ja powiem szczerze myślałem też o swifcie sport. Aktualnie nie ma bo wchodzi hybryda nieszczęsna, ale dać z kolei 90tys za segment B to wydaje się nieporozumieniem.
Pytanie do czego ma być auto. Jedyna przewaga jaką widzę, to normalny ręczny i możliwość wyłączenia ESP, co jak się okazało trochę mnie w X zniechęciło do odwiedzin jakiegoś toru.
Zamieszczone przez katana Zobacz postaW tej kasie można już fieste st 1,5 200KM wyrwać, gdzie w dynamice w stosunku do swifta jest przepaść
Comment
Comment