Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Kupić z wyprzedaży model 2018 czy nowy 2019

Collapse
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• No panowie, ale albo mówimy o samej pracy skrzyni bezstopniowej, albo o majtaniu między trybem manualnym a automatycznym.
    Ja manetek w ogóle nie używam i nie wiem o jakim szarpaniu mówicie.

Comment

• Masakra Chłopie jaki Ty uparty jesteś.

Dobra, wymyśliłem sobie i nie ciągnij już proszę tego bezproduktywnego offtopa...

Pozdrawiam,
      Wojtek

Comment

• Ja mam civica 4d sedan elegance 2017 i zmieniam na executiva z wyprzedazy za 99tys srebrny

Comment

• Jeżeli jadę płynnie w trybie D (zwłaszcza poniżej 2 tys. obrotów) i wcisnę mocno gaz to ewidentnie czuć lekkie szarpnięcia, ale nie przeszkadza mi to zbytnio.
          Panowie zboczyliśmy z tematu, proponuje tą dyskusję przenieść do osobnego wątku.

Comment

• Witam,

Co myslicie o kupnie auta ktore stoi na rampie pochylone przed salonem ?

Oferty ktore dostaliscie na rok 18ty braliscie w kredycie ? Czy za gotowke ? Z tego co widzialem to 94.5 plus gap5l za metalic czy czerwony ? Mowa o sport plus.

Jesli chodzi o 19tke to dostalem oferte 104 za red i 106 za blue.

Pozdrawiam

Comment

• Miesiąc temu miałem ofertę 94k za Sporta HB 2019 Red, ale ceny potem podnieśli a sam zdecydowałem się na inną furkę.

Comment

• A co bylo ciekawsze ? Focus ? Corrolla ?

Nikt nie doradzi odnosnie rampy ?
                Last edited by rambo7; 09-08-2019, 07:34.

Comment

• Zamieszczone przez radex99
                  Nikt nie doradzi odnosnie rampy ?
                  Ale co chcesz wiedzieć... jak jest na rampie to raczej bez przebiegu i nówka podobnie jak ten co stoi za salonem na placu... Odnośnie cen to chyba norma.
                  Civic 1.5T

Varadero

Comment

• Kolega ma chyba wątpliwości co do długiego postoju auta w niezbyt naturalnej dla niego pozycji....

Według mnie nie powinno to zaszkodzić, ale mechanikiem nie jestem i może się wypowiedzą nasi specjaliści od płynów eksploatacyjnych.
                    Last edited by ZbyszekS; 07-08-2019, 12:11.
                    był: Accord CL7 2004 Royal Ruby Red Pearl
                    jest: Civic FK2 Sport 2015 Brilliant Sporty Blue Metallic
                    sigpic
                    http://www.civicforum.pl/showthread....y-Blue-Metalic

Comment

• Zamieszczone przez radex99 Zobacz posta
                      A co bylo ciekawsze ? Focus ? Corrolla ?
                      Używana Mazda 3. Ale Civic jest dla mnie lepszym wyborem, tylko trochę szkoda mi było takiej sumy na pierwszy samochód. A używek mało i drogie

Comment

• A z akcesorii co polecacie wstepnie wziolem chlapacze i podloge z przegrodami do bagaznika. Ale moze lepiej wziasc podswietlenie przestrzeni na nogi ? Czy potem tanio da sie dolozyc ? I niekoniecznie na czerwono ?

Comment

• Ja bym wział hak jeśli sie da i nie jest to wersja sport
                          4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                          Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

• Zamieszczone przez fetorman Zobacz posta
                            Ja bym wział hak jeśli sie da i nie jest to wersja sport
                            Wersja sport plus

Comment

• Zamieszczone przez radex99 Zobacz posta
                              Wersja sport plus
                              no no oto mi chodzi
                              4SALE: Bluespark Pro+Boost-Pigyback/chip

If u want 2 play u got 2 pay, performance doesn't come cheap.
                              Its better to have it and not need it, then need it and not have it.

Chcesz podłączyć wideorejestrator w 8/9gen Civic? Nie wiesz gdzie się wpiąć? potrzebujesz wtyczkę akcesoryjną info TUTAJ

Comment

• Możesz wziąć listwy progowe.
                                Moja Honda
                                https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

Working...
                                X