Nie ma co zaklinać rzeczywistości że sedany nie trzeszczą - owszem trzeszczą :P Teraz jak jest ciepło jedynie podsufitka gdzieś z od strony pasażera się odzywa, ale za to prawie cały czas jeśli są drobne wertepy czy łatana dziurawa droga. Za to w zimie było tego o wiele więcej - zwłaszcza przy uruchamianiu zimnego silnika - chyba kratka lewy przód, ta na środku od głosnika z przodu, słupek lewy A, itp. Najśmieszniejsze że bywało że była kompletna cisza, a parę dni później znowu coś słychać.
Co do jakości materiałów ja zastrzeżeń nie mam - widziały gały co brały - to tylko kompakt, w aurisie jak dla mnie było gorzej, ale może też dlatego że mam wersję ze skórą, to i obicia drzwi o wiele lepsze itp, auris miał chyba boczki foteli skórzane ale mogę się mylić.
Co do jakości materiałów ja zastrzeżeń nie mam - widziały gały co brały - to tylko kompakt, w aurisie jak dla mnie było gorzej, ale może też dlatego że mam wersję ze skórą, to i obicia drzwi o wiele lepsze itp, auris miał chyba boczki foteli skórzane ale mogę się mylić.
Comment