Ogłoszenie

Collapse
No announcement yet.

Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Czas
  • Show
Clear All
new posts

• czyli w GB 500 GBP więcej niż obecna wersja... w PL w takim razie powinna być za 150 tys... to była by dobra cena...

Comment

• Jaka ma być wielkość zbiornika paliwa w CTR X?

Comment

• nie spodziewalbym sie wiekszego niz cywil - przynajmniej nie ma precedensu wskazujacego, ze tak by moglo byc. Wiec przy pałowaniu zasieg 300km

Comment

• Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
          nie spodziewalbym sie wiekszego niz cywil - przynajmniej nie ma precedensu wskazujacego, ze tak by moglo byc. Wiec przy pałowaniu zasieg 300km
          Raczej bliżej 250.
          CTR

Comment

• Filmik z jazdy nocnej

Comment

• Wiem, że nie wszyscy przepadają za Markiem... Niemniej niebawem będzie test nowego Civica - na razie tylko felgi

Comment

• Ja tam wolę Marka od Zachara.

Comment

• Oj czuję, że Pan Marek ostro pojedzie z Hondą Civic X-gen - słabiutkie wykończenie wnętrza, słabe wyprofilowanie foteli, twarde podłokietniki, śmieszna roletka w bagażniku, i oczywiście beznadziejny silniczek 1,0T.
                  Pamiętam jak testował Astrę V 1,4 150 i podsumował, że do szczęścia brakuje "pół litra".
                  Last edited by Nowy2017; 09-05-2017, 07:58.

Comment

• Zamieszczone przez Cojakco Zobacz posta
                    Wiem, że nie wszyscy przepadają za Markiem... Niemniej niebawem będzie test nowego Civica - na razie tylko felgi
                    Materiał o niczym. I widac nie wie, albo nie trafił na forach ze Honda historycznie w kilku modelach dawała felgi asymetryczne. Np w Prelude czy Legend. To moge felgi do Chrupka (oryginalnie z Preludy)
                    DSC_5775.jpg

A, żeby nie pozostawiać dowolności, i żeby było jak inżynier z Japonii chciał, to na felgach oprócz napisów Honda, ENKEI, parametrów typu szerokość czy ET są też napisy LEFT, RIGHT
                    DSC_5781.jpg

Ale tu np Legend.
                    270ffa644547922668be677cbce6.jpg

Comment

• Wow ja też nie wiedziałem Trzeba gościa uświadomić haha... swoją drogą na takie dopracowanie tematu mogła pójść chyba tylko Honda...
                      ............................C I V I C
                      .. generacje . wersje usportowione ..silniki
                      . .
                      Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO

Comment

• Dylemat pana z Irlandii zlasował mi mózg
                        Honda Hybrid 3,4L/100km
                        sigpic
                        https://www.civicforum.pl/showthread...979#post323979

Comment

• Moja Honda
                          https://www.civicforum.pl/showthread...044#post351044

Comment

• Honda Plaza ma już u siebie sedana...

Comment

• Dziś zjechały do salonów sedany. Który dealer się załapał czy zapisał ten ma. Można oglądać.

Ogólnie polityka hondy wygląda nie śmiesznie, tylko żałośnie. Np. CRV pod zamówienie pokazuje dostepnośc na 2018 rok. Civik niewiele lepiej. Z kolei na 2018 rok planowana jest premiera nowej CRV.
                              Po co w ogóle oni się reklamują skoro na auto trzeba tyle czekać. Rzeczywiście niech się w pizdu wycofają z Polski czy tam Europy, bo to żałosne jest.
                              Człowiek spuszcza się nad modelami, wybiera, przebiera, namyśla się, a tu dupa... Jeszcze trochę a będzie trzeba prosić, aby kupić samochód. Zastanawiam się czy nie skłonić się ku gotowym modelom IX generacji..
                              Last edited by kajojek; 10-05-2017, 19:02.

Comment

• Zamieszczone przez kajojek Zobacz posta
                                CRV pod zamówienie pokazuje dostepnośc na 2018 rok.
                                Kiedyś rozmawiałem z gościem, który zamówił Skodę Superb pod swoje potrzeby - czas oczekiwania pół roku...
                                Problem w tym, że rozmawialiśmy o jego perypetiach rok po złożeniu zamówienia i on ciągle był bez samochodu.

Comment

Working...
                                X