Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez mccc25 Zobacz postaPrawie 400 stron Panowie o tym i tamtym, czy warto ,czy nie ,co tak a co nie jest warte i ile....i mimo ,ze sam zaczekam na facelifting nowego modelu,bo tu "czuc" pewne niedopracowanie ,by cos dla siebie wybrac....to nikt nie poruszyl tu pewnej istotnej kwestii....czyli tego ze nowy civ we wszystkich crashtestach jakich widzialem wypada o klase lepiej-z corrola,od reszty konkurencji a nawet bmw3, i nie mam tu na mysli ustawianych testow jakie sa w Eur...ale moze dla wiekszosci zycie nie jest tak cenne by stracic te + 10 tys....
Comment
-
Zamieszczone przez darthkurak Zobacz postaMógłbyś podać jakieś źródła?
Comment
-
Ale na poduszkach kolanowych Honda już oszczędza? Bo nie widać...Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F
Comment
-
Źródła?; ) Rok temu Adac nawet,O zgrozo, zaryzykował i rozbił Golfa ,Meganke i Civa....kolejnosc ta odzwierciedla też wynik testu. Golf nie ma nic poza mocną belka z przodu....O bocznych uderzeniach nie wspominając już.. . Sęk w Tym ze Civic najlepiej rozproszyl siły uderzenia a to oznacza ze wątroba serce trzuska i inne nie zrobiły się w koktajl molotowa....a to jest najczęstszą przyczyną śmierć i-nawet tylna klapa pochłonęła część energii!-Jak.. .ne wiem,Nie jestem inz
. W nowym modelu o zwiększonej sztywności to jeszcze poprawiono. Zobacznie jak sklada sie bmw 3 audi a4 bije to o glowe..Fakty są takie że 99% was gdy miało by wpaść czołowo na inne auto wybraloby Civa w klasie kompakt. I gdzieś mam headlightsy syrenki i lisy które i inne na mojej masce..ktore zginą łamiąc sobie wszystkie kończyny.. zamiast jednej, jakby to cokolwiek zmienialo..wazne by mnie i mojej rodzinie nic się nie stało....Ale słuchając ludzi dookoła co kto chce kupić i dlaczego...nigdy nikt nie porusza tego aspektu... A to musi kosztować. Koniec i kropka. Choć powtórzę raz jeszcze ze niżej oceniam 10 gen teraz od 9 po face....
Last edited by mccc25; 01-05-2017, 13:15.
Comment
-
Zamieszczone przez mich_biel Zobacz postaPopieram przedmówcę.
Sam miałem w swoim życiu 3 wypadki, 2 samochody szkoda całkowita.
Comment
-
Zamieszczone przez ozzymir Zobacz postaHeadlightsy ma poor, a to też element bezpieczeństwa.
w żadnych testach, opisach, a nawet hondowskich specyfikacjach nie ma szczegółowych danych dotyczących świateł przednich. Ok, wiadomo, że LEDy i nic więcej.
Sam na jeździe próbnej nie miałem możliwości ocenienia pracy świateł (długi dzień), a...zapomniałem wypytać pracownika salonu.
Czy ktoś z posiadaczy mógłby napisać coś więcej o pracy tych LEDowych reflektorów?
Ciekawi mnie przede wszystkich doświetlanie zakrętów: jest w ogóle taka opcja? Skrętny promień światła przy jeździe drogowej i/lub doświetlanie poboczy przy manewrach i wolnych skrętach)?
Dodatkowo jestem ciekawy subiektywnych i obiektywnych opinii nt. skuteczności, jasności, kąta i zasięgu światła świateł mijania i drogowych, a przy okazji skuteczność systemu włączającego automatycznie światła drogowe
Comment
-
Type R news - pricing announced: The 2017 Civic #TypeR, which hits forecourts in July, comes in at £30,995, with the GT version £32,995. For more information and to pre-order, speak to your local Honda dealer.
Comment
Comment