Zamieszczone przez Krzysio
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Zamieszczone przez Krzysio Zobacz postaNie wiem skąd te mity, że zamożni ludzie lubią wyrzucać pieniądze w błoto. Wielu z nich nie byłaby zamożna gdyby tak postępowała.
Comment
-
Zamieszczone przez Grzechu Zobacz postaTym co zarabiają średnią krajową różnica 6 a 7 zrobi różnicę.. a tym co zarabiają 2x 3x średnie krajowe nie zrobi to różnicy i na pewno nie nazwą tego wyrzucaniem pieniędzy w błoto.. Oczywiście wszytko zależy od mentalności danego człowieka.
Comment
-
Zamieszczone przez ozonex Zobacz postaNie znam dokładnej daty jeszcze. Ma być początek kwietnia, więc możliwe, że już niedługo.
Comment
-
To chyba rzeczywiście kwestia mentalności. Ja bym wolał te 10 tysięcy spalić w kominku zamiast dodatkowo truć ludzi i środowisko, a przy tym jeszcze sponsorować dyktaturę u granic własnego kraju... Każdy litr na sto mniej to w skali jednego auta tysiące litrów a w skali kraju miliardy.
Comment
-
Zamieszczone przez Krzysio Zobacz postaTo chyba rzeczywiście kwestia mentalności. Ja bym wolał te 10 tysięcy spalić w kominku zamiast dodatkowo truć ludzi i środowisko, a przy tym jeszcze sponsorować dyktaturę u granic własnego kraju... Każdy litr na sto mniej to w skali jednego auta tysiące litrów a w skali kraju miliardy.
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez filipfm Zobacz postaA jak ktos przerobi Cayenne na gaz to pół internetu ciągnie z niego łacha, że go nie stać na auto
Comment
-
dla jednego wydawanie kasy na paliwo to kasa w błoto bo on woli za tę kasę kupić 3 roślinki do ogródka albo nową rybkę do akwarium i się cieszy patrząc na nie...
a ja wolę spalić te 3 litry więcej i chodzić z bananem i dla mnie ten koleś co kupił kwiatka albo rybkę za zaoszczędzone plny zamuloną jazdą wyrzucił kasę w błoto...
Comment
-
Zamieszczone przez Nowy2017 Zobacz postaSkrzynia CVT/MT? Napisz jaka wersja. Kolor. Jakie dodatki.
W lutym miałem poważnie serwisować swojego 8gen. Niedługo wybije mu 10 lat i ma już 170tys przejechane. Jak się dowiedziałem, że wychodzi nowy civic to uznałem, że najwyższa pora kupić coś nowego. W grudniu zastanawiałem się nad Mazdą 3 lub CX3, ale Honda dla mnie jednak wygrała wyglądem zewnętrznym jak i wewnętrznym. Po jeździe próbnej czuje, że dokonałem dobrego wyboru, bo jechało się tym świetnie.
Comment
-
Zamieszczone przez roar Zobacz postaJa osobiście nie mogę się doczekać wyników zużycia paliwa na motostat.
Macie jakiś link do analogicznej trony USA? Tam jeżdżą bardzo spokojnie, więc powinny być wiarygodne wyniki.
Fuelly allows you to tracks your gas mileage over time, helping you calculate fuel expenses as you drive.
I tu np. link konretny do Civicow z 2016 roku, 1.5. turbo:
The most accurate 2016 Honda Civics MPG estimates based on real world results of 12.1 million miles driven in 344 Honda Civics
(średnia ze 175 pojazdów wychodzi na nasze 6,84 litra, czyli całkiem nieźle)Last edited by Slinger; 30-03-2017, 12:36.Jest: 1985 Fiat 126p 650E, 2019 Jeep Compass 4x4 1.4t
Były: 2002 Honda Civic Sedan 1.6 VTEC, 2015 Honda Civic Tourer 1.8 i-VTEC
Comment
-
Zamieszczone przez filipfm Zobacz postaA jak ktos przerobi Cayenne na gaz to pół internetu ciągnie z niego łacha, że go nie stać na auto............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Comment
-
Zamieszczone przez Alix Zobacz postaNie wyobrażam sobie zakładać gazu do Type R, chociaż dość dużo jeżdżę.
Comment
Comment