może zrobią jak w maździe, kombi i sedan w jednej cenie
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Czerwony Civic UFO 1,8 FK2 MY2007 -> http://www.civicforum.pl/showthread....ack-FK2-by-Pik
Czerwony Leon Cupra 2.0 5F MY2016 -> http://www.civicforum.pl/showthread....-Leon-Cupra-5F
Comment
-
właśnie wczoraj stary Golf V 1.9 Tdi z 2004 roku Zony odjechał z nowym właścicielem troszke szkoda bo był z nami od nowości. Jestem na etapie szukania nowego samochodu ,Byłem dziś w salonie Toyoty i jeżdziłem tym cudem i powiem tak samochód bardzo dobry ale tylko do miasta faktycznie w mieści przy bardzo dużym ruchu spalił mi 3.9 w trasie troszke mniej niż na filmie 9.3 przy prędkości 140 no i jeszcze cena 117,488 za Dynamic Hybrid plus parę dodatków ale żona się uparła i co zrobić nawt czas oczekiwania na samochód około końca maja ją nie zniechęcił
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaNo właśnie, kobiety kupują tylko oczami...
Comment
-
Zamieszczone przez cichy1972 Zobacz postacena 117,488 za Dynamic Hybrid plus parę dodatków ale żona się uparła i co zrobić nawt czas oczekiwania na samochód około końca maja ją nie zniechęcił
Nadal na pewno chce ToyToyowego szczudlaczka...?
Last edited by Alix; 02-02-2017, 06:43.............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
A wracając do Civica to myślę źe ludzie boją się tego 1.0T,jak się przekonają to sprzedaż ruszy źle nie będzie.A swoją drogą to szkoda źe obok 1.5T 182ps nie zdawali tego na np 1.5T 140ps i zrobić go za 75tys w podstawie i problemów ze sprzedażą by nie było,a ten 1.0T no nie wiem.
Chociaż mam sąsiada który ma w Renówce 0.9T (2,5 roku 150kkm)i mówiąc o planach na nowe auto miał nadzieję źe zejdę z pojemnością na przynajmniej 0.8Masakra,są i tacy.
Comment
-
Zamieszczone przez Oli Zobacz postaA wracając do Civica to myślę źe ludzie boją się tego 1.0T,jak się przekonają to sprzedaż ruszy źle nie będzie.CIVIC IX 1,8/142KM
Comment
-
Taka ciekawostka prosto z Pakistanu: 0 - 100 w 6 sec. Co prawda licznikowe, więc realnie jest trochę więcej, ale tak, czy inaczej, jakoś to jedzie. Ciekawe co poza programem kolo zrobił (i pewnie było z górki). Pewnie IC, jak to zwykle bywa.
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postate tylne czarne plastiki to jest dramat...przód i bok ok.
Comment
-
Mnie teżNo ale widać moda dawno wzięła prym nad rozumem w naszym kraju
Mówiłem, że będą premie dla marketingowców Toyoty
BTW ciekawe jak z tym 1.0T... kolega z 1.0T/125KM w swojej Fieście kilka lat temu zrobił stabilne 165KM i uwielbiał objeżdżać różnych ludzi zadufanych w swoich SUVach BMW pokazując im potem w dowodzie 1.0............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
-
Zamieszczone przez remar Zobacz postaDużo tu o C-HR Toyoty - podobno w styczniu w Polsce sprzedano ponad 900 tych aut. rodacy mnie zaskakująbagażnik też nie zachwyca
sent from mobile
Comment
Comment