Zamieszczone przez Alix
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Last edited by libidinously; 04-12-2016, 13:30.
-
Zerknalem z ciekawosci na cennik nowej Foki w wersji ST-line (fajnie wyposazona i z ładnym pakietem spoilerkow itp).
1.0t 125 KM = 81k pln
1.5t 182 KM = 89k pln
Do tego rabaty...Civic 8 2.2D -> Civic 8 1.8 -> Civic 9 1.6D -> Golf 7 2.0 TDI -> C 220d 4MATIC -> Lexus GS-F
Comment
-
Ja mam taka zasadę, że wole gorzej wyposażone auto klasy wyższej niż odwrotnie. Wiem, że większość osób robi inaczej i jara się ficzerami typu komputer na androidzie za 20 USD, lusterka z kamerami i inne wodotryski, ale w codziennej jeździe docenia się lepsze wyciszenie, komfort, materiały, siedzenia itp. Nie po to Wv produkuje Passata, żeby to samo było w Golfie, fakt, że u niemieckich producentów trochę się to ostatnio zmienia bo np w Astrze można zamówić dodatkowe fabryczne wyciszenie czy lepsze siedzenia.
Comment
-
Zamieszczone przez Glosima Zobacz postaZerknalem z ciekawosci na cennik nowej Foki w wersji ST-line (fajnie wyposazona i z ładnym pakietem spoilerkow itp).
1.0t 125 KM = 81k pln
1.5t 182 KM = 89k pln
Do tego rabaty...
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaTeż tak uważam i gdybym dziś kupował to zamiast civica sporta wziąłbym avensisa (za tą samą kasę)...
Comment
-
Zamieszczone przez Burton Zobacz postaSens by to miało gdyby cena bazowa była niższa o np 15 tys i te wszystkie dodatki były w opcji,
Comment
-
No tak, bo jest niższy rabat o 8 tys niż na 1.6, a róznica tylko 15 koni..
P.s
Libidinously chyba nic z tego bo japońce zawsze miały te chore pakiety i tylko kilka opcji można było dokupić jak lakier
Chcesz jedną opcję to dokup jeszcze 8 innych..Last edited by Burton; 04-12-2016, 15:15.
Comment
-
Właśnie wróciłem z prezentacji X gena, po rozmowie z handlowcem dostałem cennik i niestety jest taki jak ktoś wrzucił wcześniej.
Comment
-
Eee tam Avensis... za duży i za nudny... a do Passerati przyznam szczerze nie dorasta jazdą dla mnie jak już mówimy o klasie D w tej cenie. Szczególnie brak mu dopracowanego zawiasu i momentu z turbobenzyny przy tej wielkości budy. Ale to raczej rozbieżne grupy klientów... porównujmy do C...............................C I V I C
.. generacje . wersje usportowione ..silniki
.
.
Autka: 4gen żelazko ED7 / 8gen ufo FK2 / 9gen Type R / Jaguar XJ-SC / Jaguar F-Type R / Mini F56 JCW / Nasz kanał LEGO
Comment
Comment