Ja jeździłem 190 konną benzyną, ale cena coś koło 140, prowadzi się fajnie, zaskakująco dobrze amrtyzuje, lepiej niż hr-v, bo honda jest zbyt twarda, i przede wszystkim jest się już czym odpychac, na pewno ze świateł Civica 1,5turbo odstawi, natomiast na autostradzie już nie. Bagażnik większy niż w golfie, przynajmniej tak mi się wydawało. Jedyny mankament to twarde plastiki, pod tym względem jest gorzej niż w Civicu.
Dla mnie fajniej wygląda i ma lepszy komfort od hr-v, również 1,5tsi na pewno będzie lepiej jechał niż 1,5 N/A.
Jak dla mnie hr-v nie ma racji bytu, do wolnossaka bym nie wrocił (chyba że V8), przede wszystkim jednak jest za twardo zestrojony, a po to kupuje się szczudlaka żeby był komfort w mieście
Dla mnie fajniej wygląda i ma lepszy komfort od hr-v, również 1,5tsi na pewno będzie lepiej jechał niż 1,5 N/A.
Jak dla mnie hr-v nie ma racji bytu, do wolnossaka bym nie wrocił (chyba że V8), przede wszystkim jednak jest za twardo zestrojony, a po to kupuje się szczudlaka żeby był komfort w mieście
Comment