Zamieszczone przez fishdick
Zobacz posta
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Nowy Civic X generacji - zakup, zalety i wady, alternatywy rynkowe
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Każdy ma swój rozum, a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci...oponą? To ile przekraczamy, zależy od wielu rzeczy, ale osobiście nigdy nie widziałem żadnego kierowcy, który przejechałby dowolną parokilometrową trasę bez przekroczenia prędkości, o ile warunki na drodze na to pozwalają.
Co do rabatów to niestety Honda, podobnie jak i Mazda słabo rabatują.
Comment
-
Zamieszczone przez Radon Zobacz postaKażdy ma swój rozum, a kto jest bez winy niech pierwszy rzuci...oponą? To ile przekraczamy, zależy od wielu rzeczy, ale osobiście nigdy nie widziałem żadnego kierowcy, który przejechałby dowolną parokilometrową trasę bez przekroczenia prędkości, o ile warunki na drodze na to pozwalają.
z mojej strony tez koniec tematu.
Comment
-
No dobra już koledzy. Kolejne wpisy będące OT będę usuwać.Front IC by FMIC, CG Motorsport Exclusive 8 Paddle Clutch Kit, CG Motorsport SMF kit, DPF out, front BBK K-Sport floating discs 330mm x8, rear BBK ARTMotorSport 280mm, Eibach Pro-Kit -25mm, Short Shifter, Poliuretany w zawieszeniu, forged wheels SSR-Type-C 17", a reszta to pierdoły
Comment
-
Wracając do tematu X'tki - Panowie cóż to jest za system bezpieczeństwa zaimplementowany w dziesiątce, który objawia się zaświeceniem ikonki pomarańczowej w kształcie kierownicy z nałożonymi na nią dłońmi? Wczoraj w czasie jazdy próbnej zaświeciła się na moment, gdy przejeżdżałem przez dziurawy odcinek drogi...
O rabaty wczoraj pytałem - w Honda Plaza póki co nie chcą o nich słyszeć :-)
Comment
-
Nie wiem jak rabaty wyglądają u Hondy, ale u Mazdy to jest tragedia. Kupując 3 w 2014 roku dostałem jedynie alarm i dywaniki w gratisie. W tym roku pytałem się też o cenę 3-ki to zaoferowali mi 2% upustu dla stałego klienta i założenie alarmu gratis, czyli defacto w tych 2% jest wliczony koszt alarmu. Reasumując wychodzi że gdybym kupił drugą trójkę w gratisie dostałbym również alarm i dywaniki, a cena w stosuku do 2014 roku jest wyzsza o ok 6 tys. Mam nadzieje ze w Hondzie coś więcej da się ugrać.
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaWracając do tematu X'tki - Panowie cóż to jest za system bezpieczeństwa zaimplementowany w dziesiątce, który objawia się zaświeceniem ikonki pomarańczowej w kształcie kierownicy z nałożonymi na nią dłońmi? Wczoraj w czasie jazdy próbnej zaświeciła się na moment, gdy przejeżdżałem przez dziurawy odcinek drogi...
O rabaty wczoraj pytałem - w Honda Plaza póki co nie chcą o nich słyszeć :-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Zamieszczone przez Daro31 Zobacz postaO rabaty wczoraj pytałem - w Honda Plaza póki co nie chcą o nich słyszeć :-)
Comment
-
Zamieszczone przez malina84 Zobacz postaLDW i RDM chodzi o zjeżdżalnie z pasa ruchu.
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Pytał ktoś może na jeździe testowej dlaczego 1,5T z CVT katalogowo spala 0,5litra więcej niż manual gdy 1,0T z CVT spala katalogowo 0,7 mniej niż manual? Ta sama skrzynia i to samo auto, trochę to dziwne dla mnie. W ogóle podane wartości spalania 1,0T jakieś małe. Znalazł może ktoś na zagranicznych forach dane o rzeczywistym spalaniu?CIVIC IX 1,8/142KM
Comment
Comment