No i stało się, radio pada i trzeba coś wsadzić, serwis krzyknął za nowe 20 000 pln, haha… nawet dopytywałem czy nie błąd, może to już jakiś rarytas jest… czy ktoś się orientuje czy radio z UK wejdzie do EU?
Ogłoszenie
Collapse
No announcement yet.
Radio dedykowane Joying
Collapse
X
-
Zamieszczone przez DwaDuzeDe Zobacz postaNo i stało się, radio pada i trzeba coś wsadzić, serwis krzyknął za nowe 20 000 pln, haha… nawet dopytywałem czy nie błąd, może to już jakiś rarytas jest… czy ktoś się orientuje czy radio z UK wejdzie do EU?
vid-thumb-honda-civic-infotainment.jpg
W takie sytuacji bym od razu szedł w "chinola"
Comment
-
Zamieszczone przez filipfm Zobacz posta
W takie sytuacji bym od razu szedł w "chinola"
dodatkowo trzeba sprawdzić jakie są częstotliwości w UK...Story:Civic: SL-> ED4 D15B2-> EG4 D15B3-> EJ2 D15B7-140KM-> Integra TypeR DC2 B18C6-214KM-> Si FG2 K20Z3-223KM->VolvoC30/SuzukiSS/FiestaST2->FK7 L15B7+
Now: FL1 Boost Blue L15B7+Honda Forza 125 2023 +Honda HR-V 4x4 1.8 2021+FIT 2012
Comment
-
Zamieszczone przez Lcfr Zobacz postapewnie że tak, takie sterowanie to słaby komfort w użytkowaniu
dodatkowo trzeba sprawdzić jakie są częstotliwości w UK...
Comment
-
Comment
-
Witam
Mam taki problem z radiem joying ,mianowicie przy wyborze can bus nie mam modelu samochodu (Civic).Jest wszystko oprócz civica, crv jazz itd.Problem jest taki ,że nic nie mogę zmienić w samochodzie ustawienia (Fabryka).
Brak kompasu na liczniku,tzn jest tylko się cały czas kręci.To samo z audio ,żadnych info na blacie.Jest jakaś opcja aktualizacji firmawe cana,ale boje się to ruszyć.Może coś pomożecieLast edited by belon1; 13-07-2023, 12:47.
Comment
-
Zamieszczone przez belon1 Zobacz postaMam taki problem z radiem joying ,mianowicie przy wyborze can bus nie mam modelu samochodu (Civic).Jest wszystko oprócz civica
Czy Ty masz starsze radio czy najnowsze? W tym nowym Civic już występuje.
Comment
-
Zamieszczone przez belon1 Zobacz postaKupiłem od gościa z naszego forum.Przy zakupie obiecywał pomóc, ale cisza.Pisałem do niego i bez echa.Tzw. gwarancja do drzwi.
Tak czy siak Radio było kupione 30 maja 2020 roku. Nie mam nr zamówienia. Nie ma tego zamówienia w archiwum.
Tak jak pisałem - CAN działa na ustawieniach CRV. Możesz wkleić zdj. bo teraz już nie pamiętam jak to było.
PS
Jak miałeś do mnie telefon - mogłeś zadzwonić, a nie robić szum na forum.Last edited by Theo74; 13-07-2023, 22:12.
Comment
-
Nie robię szumu.Powiedziałem/napisałem to z przekąsem.Każdy ogarnięty nie potraktuje tego jako skargi.
Ok,jutro zrobię zdjęcie tych ustawień może coś załapiesz.
Ale tak czy siak miałeś kompas i wyświetlanie audio w zegarach?
Ok nie ma szumu i pretensji ,można coś przeoczyć
Comment
-
Radio dedykowane Joying
Zamontowałem właśnie radio do sport+. Różnica w dźwięku i działaniu jest OGROMNA. Dźwięk to niebo a ziemia.
Jedynie problem jest jeszcze z licznikiem (kręci się kółko i nie wyświetla informacji z radia). Zmiana profilów auta nic nie wnosi. Czekam aż chińczyki odpiszą. I próba rozmowy przez tel okazała się słaba - ledwo co mnie słychać. Mikrofon poprowadziłem w miejsce oryginalnego...
Nie działa również monitorowanie ruchu poprzecznego co akurat jest a w zasadzie było bardzo fajne i pomocne przy wyjeżdżaniu tyłem z parkingu...
Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkLast edited by Paluch; 18-07-2023, 22:29.
Comment
Comment